Familia regală a Marii Britanii, afectată de coronavirus! Fiul Prințului William a fost trimis acasă de la școală

Publicat: 27/02/2020 | 10:39

Situația în Europa scapă de sub control pe zi ce trece. Toate guvernele din țările europene încearcă să ia măsuri stricte de protecție, pentru a evita răspândirea în masă a virusului apărut în China. Astfel, oamenii au de suferit de pe urma acestor măsuri. Familia regală a întâmpinat de curând o problemă cu micuțul George și sora acestuia. Fiul Prințului William a fost trimis acasă de la școală, din cauza faptului că guvernul britanic a dispus închiderea mai multor instituții școlare din Londra.

În prezent, 80.000 de oameni sunt infectați cu gripa care face ravagii în lume, numărul celor decedați ridicându-se la peste 2.700, la nivel internațional. Sutele de noi cazuri alarmează și Marea Britanie, astfel că, mai mult de 30 de unități de învățământ au fost închise deja în UK, iar una dintre ele este cea în care învață Prințul George și Prințesa Charlotte.

Thomas’s Battersea din Londra este cea mai recentă școală din Marea Britanie care și-a trimis elevii acasă, pentru a se putea asigura de o izolare mai bună a virusului.

Deși măsurile au fost luate în 30 de școli, guvernul britanic nu intenționează totuși să creeze panică în rândul populației.

Thomas’s Battersea din Londra, închisă

Nu există informații oficiale cu privire la riscul la care sunt expuși viitorul rege britanic și sora sa

Prinul George și sora sa, Prințesa Charlotte vor sta de acum acasă. Între timp, părinții așteaptă rezultatele testelor făcute de cadrele medicale din Thomas’s Battersea pentru a vedea dacă există urme de îngrijorare în școala unde merg copiii lor. În prezent, nu există informații oficiale din partea Palatului Buckingham cu privire la riscul la care au fost expuși viitorul rege britanic și sora sa, Charlotte, și nici nu au fost oferite detalii despre starea de sănătate a copiilor lui Kate Middleton și a Prințului William.