Familia „Prințului” i-a dat cu tifla coronavirusului. Mega-paranghelie în plină pandemie

Publicat: 05/04/2020 | 17:34

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uluitoare. Familia lui Leo de la Strehaia nu pare să țină cont de restricțiile impuse de autorități. Fiul „Prințului țiganilor”, Alin, soția, Dana Criminala, dar și Renata au ”pus-o” de o mega-paranghelie cu lăutari. (CITEȘTE ȘI: O SUPERVEDETĂ DIN ROMÂNIA A FOST FILMATĂ LA HOTEL CU CAMERA ASCUNSĂ ÎN TIMP CE…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul uluitoare și care atestă că în familia lui Leo de la Strehaia nu există frică de coronavirus. (NU RATA: “PRINȚUL ȚIGANILOR” SE PRIVATIZEAZĂ ÎN PLINĂ CRIZĂ. A SPONSORIZAT-O PE FOSTA SOȚIE, IAR ACTUALA A LUAT FOC…)

În plină pandemie, în familia „Prințului țiganilor ” s-a organizat un mega-chef cu lăutari. Renata, Dana Criminala, Alin, fiul lui Leo, dar și câțiva apropiați au petrecut ca-n vremurile bune. Lăutarii au cântat melodii de petrecere, iar dedicațiile au mers pe bandă rulantă. Ca la orice paranghelie, de pe masă n-au lipsit preparatele culinare alese și băuturile rafinate. Buna dispoziție a fost criteriul după care s-au ghidat toți cei care au participat la paranghelie. Din câte se pare, petrecăreții n-au ținut cont de interdicțiile impuse de autorități, dar nici de măsurile de prevenție în combaterea coronavirusului. Niciunul dintre aceștia nu a purtat măști sau mănuși de protecție. (VEZI ȘI: IMAGINI DE NECONCEPUT CU ”PRINȚUL ȚIGANILOR”. BAROSANUL LEO A COBORÂT LA METROU & A TRECUT LA ”DIETĂ” CU COVRIGI!)

Dana Criminala & Renata, mega-paranghelie în plină pandemie

”Prințul țiganilor” s-a privatizat în plină criză!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, Leo de la Strahaia a sponsorizat-o pe fosta soție, Anca. Mai exact, acesta i-a dat banii necesari pentru deschiderea unui magazin de haine online. Din câte se pare, asocierea cu fosta parteneră de viață nu a fost pe placul Danei, actuala soție a lui Leo. Dacă de virus o să scape, de gura soției cu siguranță nu. Potrivit surselor noastre, Dana Criminala a tunat și a fulgerat când a aflat de afacerile demarate de Leo. Așa că nu-i exclus ca, în momentul când o să se întoarcă la București, ”Prințul țiganilor” să aibă parte de un scandal ”ca la ușa cortului”. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A “GONFLAT” POSTERIORUL?! AVEM VIDEO-DOVADA CU FUNDULEȚUL DE BRAZILIANCĂ)

Dana Criminala, distracție cu lăutari în plină pandemie

Bat clopote de nuntă la Strehaia!

În plină pandemie de coronavirus, Leo de la Strehaia a luat o decizie uluitoare. După ce fiul său, Alin, și nora, Mihaela, l-au făcut bunic pe ”Prințul Țiganilor”, cei doi își pun pirostriile. Chiar dacă în România e stare de urgență și criza provocată de COVID-19 a afectat pe toată lumea, Leo a dat drumul ”la robinetul” cu bani și vrea să pregătească un mega-eveniment. (NU RATA: NORA LUI LEO DE LA STREHAIA A FOST POZATĂ GOALĂ-PUȘCĂ LA SOLAR, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII!)

Sexoasa-brunetă, care l-a făcut bunic pe Leo de la Strehaia, a făcut mărturisiri savuroase, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Potrivit tinerei, Leo a fost prins de febra pregătirilor pentru nuntă și a băgat mâna adânc în buzunar pentru tinerii însurăței, ca totul să fie pus la punct.

”O să facem nuntă. Eu și cu Alin ne căsătorim oficial. Tata-socru se ocupă de tot. Mi-a zis că el nu este afectat de criza coronavirusului. Leo mi-a dat bani ca să îmi cumpăr rochie de mireasă, dar și pentru pregătiri. Leo e cu dare de mână”, a declarat Mihaela, nora lui Leo de la Strehaia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)