Familia Măruță, mesaj emoționant de Paște! Vezi ce au făcut cei patru, în curtea casei, cu ouă roșii în mâini VIDEO

Publicat: 02/05/2021 | 19:19

Andra și Cătălin Măruță le-au transmis fanilor lor un mesaj emoționant de Paște, de Instagram. Andra, Cătălin, David și Eva și-au împărțit sarcinile într-un video făcut în grădină.

Măruță avea să dea startul, ”Hristos a Înviat”, iar ceilalți membri ai familiei au răspuns, pe rând, într-un clip care a strâns zeci de simpatii ale admiratorilor celor două vedete. ”Hristos a înviat! De Paște, vă urez să vedeți lumina, în orice direcție ați privi, să simțiți speranță, oricând de greu v-ar fi. În noi stă puterea de a renaște, de a fi mai buni”, avea să scrie Cătălin Măruță, tot pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, „TERORIZAȚI” DE MICUȚA EVA „NE AMENINȚĂ”)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Copiii Andrei și ai lui Măruță și-au deschis afacere: vor să-și cumpere cățel

Eva și David vor uncățeluș, iar pentru a strânge mai repede banii, au pus bazele unei mici afaceri. Au „proiectat” un „bar” la colțul străzii, la ieșirea din casă, unde au pus în vânzare diferite băuturi răcoritoare și cocktailuri. „Deci nu pot să cred așa ceva. În capătul străzii, e o afacere aici. David, ați ieșit din casă și ți-ai pus măsuța și vinzi cocktail. Nu pot să cred! Adică voi ați făcut chestia asta? Eva, te-ai apucat de afaceri? Voi ce faceți aici?”, a spus Cătălin Măruță. (NU RATA: PREZENTAREA DE NOTA 10 A LUI MĂRUȚĂ: ”VREAU SĂ-L CUNOAȘTEȚI MAI BINE!” VIDEO)

„Vindem cocktailuri ca să facem mai mulți bani”, a spus Eva.

„Cum adică vindeți cocktailuri? Oamenilor de pe stradă?!”, a adăugat prezentatorul TV.

„Da! Mâine este sărbătoare, deci o să vindem mai mult”, a completat Eva.