Familia Măceșanu, obligată de instanță să plătească cheltuieli de judecată după ce magistrații au decis ca dosarul ”Caracal” să rămână la Tribunalul Olt

Publicat: 18/02/2020 | 16:17

Familia Măceșanu este obligată de instanță să plătească cheltuieli de judecată după ce magistrații au decis ca dosarul ”Caracal” să rămână la Tribunalul Olt. Decizia magistraților este definitivă.

Instanţa i-a obligat pe părinţii Alexandrei, Tudoriţa şi Ion Măceşanu, să plătească cheltuielile judiciare, câte 25 de lei fiecare. Decizia Curţii de Apel Craiova este definitivă:„Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petenţii Măceşanu Tudoriţa şi Măceşanu Ion. Obligă pe fiecare petent la câte 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat”.

Judecătorii Curții de Apel Craiova au respins, marți, ca nefondată cererea familiei Alexandrei Măceșeanu de a strămuta dosarul la Mehedinți. Unchiul Alexandrei a mărturisit că va reclama decizia la CSM. (CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! CUM A REACȚIONAT MEZINA FAMILIEI MĂCEȘANU DUPĂ CE A AFLAT CĂ SORA EI MAI MARE, ALEXANDRA, A FOST RĂPITĂ ȘI UCISĂ DE GHEORGHE DINCĂ)

„Fata de hotararea instantei de astazi prin care este respinsa ca NEFONDATA solicitarea de stramutare a judecarii procesului impotriva lui Dinca Gheorghe, fac urmatoarea comunicare oficiala in numele familiei Macesanu: ” Ne abtinem de la comentarii si supozitii ce ar fi putut sta la baza acestei hotarari insa o consideram vadit nedreapta si in calitate de persoana imputernicita notarial de catre familie, voi depune plangere la CSM cu privire la modul in care s-a judecat solicitarea de stramutare a judecarii cauzei. 

Pentru moment, comunicam doar suprinderea si nemultumirea fata de aceasta decizie luata in ciuda multiplelor elemente vadite de posibilitate a influentarii procesului la Tribunalul Olt reliefate atat de familie cat si de mass media in ultimele luni. Judecarea lui Dinca nu reprezinta pt noi o prioritate atata timp cat a fost trimis in judecata pt omorarea Alexandrei, lucru pe care familia nu il recunoaste si nu il accepta. NU acceptam insa bataia de joc la adresa familiei noastre in cadrul acestui proces inceput”, scrie pe Facebook Alexandru Cumpănașu.