Familia Luizei Melencu, decizie sensibilă în cazul lui Gheorghe Dincă: “Se vrea mușamalizarea cazului”. Ce au cerut rudele în instanță

Publicat: 23/06/2020 | 18:15

Familia Luizei Melencu a luat o decizie sensibilă în cazul lui Gheorghe Dincă. Astăzi, mama și bunica adolescentei s-au prezentat la Tribunalul Olt, unde a fost adus și monstrul din Caracal. Monica Melencu a mărturisit în timpul unei declarații că se dorește în continuare “mușamalizarea cazului”.

Citește și: “Gheorghe Dincă nu le-a ucis, Alexandra și Luiza trăiesc. Sunt în…” | Lovitură de teatru în cazul Caracal

Familia Luizei Melencu, decizie sensibilă în cazul lui Gheorghe Dincă

Familia Luizei Melencu a contestat la Tribunalul Olt vânzarea a două autovehicule care îi aparțin lui Gheorghe Dincă, unul dintre ele fiind chiar autoturismul pe care acesta l-a folosit anul trecut pentru răpirea adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Contestaţia a fost înregistrată la Tribunalul Olt pe 17 iunie şi s-a judecat astăzi, 23 iunie, în prezenţa inculpatului şi a familiei Luizei Melencu.

Monica Melencu, mama Luizei, a declarat că motivul pentru care au hotărât să conteste decizia de valorificare a mașinilor deținute de Gheorghe Dincă este că aceastea încă mai pot constitui drept probe.

“Doamna avocat a aflat. A aăcut o contestaţie şi să vedem dacă va fi aprobată. Dânsa crede că era un mijloc de probă în care se mai poate găsi ceva. E a doua oară în care mă întâlnesc cu el. Mi-e groază, mi-e greu să-l văd. E încă o dovadă că se vrea muşamalizarea cazului, ceea ce am gândit de la început”, a declarat Monica Melencu.

Află și: Mama Luizei Melencu, în șoc după întâlnirea cu Gheorghe Dincă. Mesajul cutremurător transmis de aceasta, cu ochii în lacrimi: “Îți știu suferința”

Pronunţarea a fost amânată pentru miercuri, 24 iunie, a anunţat judecătorul Gabriel Arabelea, purtătorul de cuvânt al instanţei. Conform Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, autoturismul Renault Megane a fost scos la licitație pentru prețul de pornire de 1.033 de lei, iar cel pentru dubița aflată în curtea lui Gheorghe Dincă este de 5.017 lei.

În anunțul de licitație pentru ambele autoturisme se precizează faptul că sunt nefuncționale pe motiv că interiorul este demontat și deteriorat. Locul de predare este localitatea Drăgănești, din județul Olt. Licitaţia ar urma să se desfăşoare în perioada 7-9 iulie.