Familia lui Ramon Chicireanu, apel disperat pentru repatrierea trupului neînsuflețit: „Din cauza epidemiei de coronavirus, procedurile sunt aproape imposibile”

Publicat: 16/03/2020 | 22:22

Ramon Chicireanu, fostul concurent de la Masterchef s-a stins din viață în această dimineață, după o lungă luptă cu cancerul. Familia acestuia este în stare de șoc, dar și într-o situație disperată.

Ramon Chicireanu a fost un adevărat luptător, care a acceptat orice tratament pentru a nu-și părăsi familia. Din păcate, inevitabilul s-a produs în această dimineață, când trupul fostului concurent de la Masterchef a cedat. La numai 27 de ani, Ramon a pierdut lupta cu moartea. Acum, familia acestuia este disperată, căci are nevoie de bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit, iar epidemia de coronavirus face lucrurile și mai complicate.

Un membru al familiei lui Ramon Chicireanu a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook, prin intermediul căruia îi îndeamnă pe oameni să doneze și să ajute la repatrierea trupului fără viață al acestuia.

„Ramon s-a stins în această dimineață după o luptă crâncenă de TREI ani de zile cu cancerul. L-a bătut de DOUĂ ori, iar a treia oară a pierdut lupta. A ținut totul pentru el, dar când a simțit că este la final și când i s-au mai dat doar câteva săptămâni de viață a permis ca povestea lui să fie publică. Voia să încerce un alt timp de tratament care costa enorm. A luptat până în ultima clipă pentru a nu-și lăsa familia singură.
Ramon este în Germania și trebuie repatriat. Din cauza epidemiei Coronavirus, procedurile sunt aproape imposibile. Familia lui e aici în stare de șoc. El este acolo! TOTUL COSTĂ!
Nu au cerut niciodată bani și nici nu au vrut ca durerea lor să ajungă publică. Decizia a fost a lui Ramon. Membrii familiei sunt epuizați fizic și psihic. Primesc sute de telefoane zilnic și mii de mesaje.
AU NEVOIE DE LINIȘTE!
Permiteți familiei să-l plângă pe Ramon ÎN LINIȘTE!

Dacă vreți să ajutați, atunci ajutați să-l aducem pe RAMON acasă!
DONAȚI!

Conturi deschise pentru donatii:
Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON
Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR
SWIFT UGBIROBU
Titular cont Chicireanu Roxana Elena
Cont deschis la Garanti BBVA

#HaiSalAducemPeRamonAcasa” se arată în mesajul postat de un membru al familiei lui Ramon Chicireanu.