Familia lui George Michael, lovită de o tragedie. Sora regretatului artist a murit la 59 de ani. Cauza decesului

Publicat: 28/12/2019 | 14:00
Familia regretatului artist George Michael a fost lovită de o tragedie fără margini. Sora cea mică a cântărețului a murit la vârsta de 59 de ani. Familia sa a făcut un apel la scurt timp după ce s-a aflat trista veste. Între decesul Melaniei Panayiotou și al lui George Michael există o coincidență care a adus multă durere în sufletele apropiaților lor.

Citește și: Fostul iubit al lui George Michael vinde lucrurile regretatului artist

Sora cea mică a lui George Michael a murit la 59 de ani

Melanie Panayiotou, sora mai mică a lui George Michael, a fost găsită moartă în a treia zi de Crăciun. Descoperirea șocantă a fost făcute de sora sa mai mare, Yioda.

“Confirmăm că Melanie a avut o moarte neașteptată. Cerem ca intimitatea familiei să fie respectată”, a spus un reprezentant al brandului lăsat în urmă de George Michael, potrivit theguardian.com.

Deocamdată, nu a fost dată publicității cauza decesului surorii lui George Michael, însă, polițiștii britanici au declarat că moartea ei nu este considerată suspectă. Poliția londoneză au spus că decesul le-a fost anunțat prin serviciul de ambulanță în jurul orei 19:30. Melanie Panayiotou era de profesie coafeză.

Vă reamintim că regretatul artist a murit pe 25 decembrie 2016, iar faptul că sora lui mai mică, Melanie Panayiotou, a încetat din viață anul acesta, în a treia zi de Crăciun, i-a pus pe gânduri pe unii dintre apropiați. Cei doi au fost apropiați încă din copilărie. Ea a călătorit în jurul lumii alături de celebrul cântăreț în timpul apogeului carierei lui. Melanie Panayiotoua vorbit în noiembrie despre lansarea unui film de Crăciun, “Last Christmas”, inspirat de artist.

George Michael i-a lăsat prin testament Melaniei Panayiotou 50 de milioane de lire sterline. Ea călătorea cu el în turnee pentru a-l tunde. O bună parte din averea cântărețului a ajuns la cealaltă soră a sa, Yioda Panayiotou. Cele două surori primiseră prin testamentul artistului 97,6 milioane de lire sterline.

Tatăl lui George Michaelera originar din Cipru și emigrase în Marea Britanie în anii ’50. Regretatul star a fost cunoscut în calitate de interpret și muzician. În cariera de muzician, a vândut peste 120 de milioane de albume pe plan internaţional, din care 80 de milioane solo şi restul ca membru al duoului Wham!. Printre piesele sale se numără hituri printre care se numără: “Careless Whisper”, “Faith” şi “Last Christmas”.  El fost recompensat de-a lungul carierei cu numeroase premii, printre care trei Brit Awards, patru MTV Video Music Awards şi două Grammy din opt nominalizări. După ce a făcut public faptul că era gay, a militat pentru drepturile comunităţii LGBT şi a ajutat la strângerea de fonduri pentru asociaţii anti-SIDA, potrivit digi24.ro.