Familia lui Dinu Maxer se confruntă cu probleme grave de sănătate: „Cancerul i-a recidivat și îl tratez acasă.”

Publicat: 04/06/2020 | 17:19

Dinu Maxer se confruntă cu probleme grave de sănătate în familie. Tatăl său, diagnosticat cu cancer în urmă cu câțiva ani, a aflat că boala i-a recidivat.

Tatăl lui Dinu Maxer a fost inițial diagnosticat cu această boală cumplită în urmă cu 13 ani. Invitat alături de soția sa, Deea Maxer, la Showbiz Report, emisiunea prezentată de Majda și Andrei Ștefănescu, Dinu a făcut câteva dezvăluiri dureroase. Cancerul de prostată a recidivat în cazul tatălui său, ba mai mult, a început să-i afecteze și alte părți ale corpului.

CITEȘTE ȘI: Cornel Constantiniu nu a mai ieșit din casă de un an! Cum se simte artistul, bolnav de Parkinson de 27 de ani

„Cancerul i-a recidivat și îl tratez acasă. Uneori câștigi cu cancerul, dar ai probleme cu alte sisteme. Tatăl meu trece acum printr-un moment mai greu. Problema cu cancerul… este stopat, însă cedează alte sisteme”, a declarat cântărețul la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: De când și-a schimbat silicoanele, Antonia umbla numai cu ele pe afară! Atenție, imagini interzise cardiacilor. FOTO

„Eu bănuiesc că sunt nişte urme de boală profesională. Eu timp de 21 de ani am controlat linia farmaceutică din Bucureşti, am lucrat şi în subteran”, povestea tatăl lui Dinu Maxer, la Kanal D, în 2016, la 9 ani de când fusese prima dată diagnosticat cu cancer.

Probleme de sănătate și cu copiii

În luna mai, soții Maxer au ajuns de urgență la spital, după ce fiul lor, Andreas, a făcut febră și a acuzat dureri mari la călcâiul drept. În contextul crizei provocate de coronavirus, Dinu și Deea s-au speriat tare ca nu cumva băiețelul lor să aibă coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Ce i-au pus părinții Vulpiței de la Acces Direct pe masă, când i-a vizitat la Blăgești. Au luat prânzul în curte

„Joi (14 mai) a trebuit să îl internez pe Andreas în Spitalul Gomoiu, iar eu, alături de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept și făcea febră mare de luni seară,apoi i s-a înroșit piciorul, moment în care am luat hotărârea să ne prezentăm la secția de ortopedie. Cred că nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID 19 – IZOLARE, CARANTINĂ, emoție, îngrijorare și multe întrebări! După două teste PCR de depistare a coronavirusului, care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat în normal”, scria Dinu Maxer.

Andreas a avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu, peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate, de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleolă medială a aceluiași picior).