Familia lui Cătălin Zmărăndescu se mărește! Fostul luptător va deveni tată pentru a patra oară: „Am căutat prin tot orașul caramele”

Publicat: 29/01/2020 | 16:28

Bucurie mare în familia fostului luptător Cătălin Zmărăndescu! Soția i-a dat vestea cea mare, iar în cel mai scurt timp, acesta va deveni tătic pentru a patra oară. Cătălin Zmărăndescu își dorește foarte mult ca bebelușul pe care îl poartă în pântece femeia iubită să fie tot fetiță. 

Cătălin Zmărăndescu trăiește din nou o bucurie imensă, aceea de a deveni iarăși tată. Soția lui, Luiza, este însărcinată cu al patrulea copil al cuplului, iar fostul luptător este cum nu se poate mai emoționat. Culmea, Zmărăndescu își dorește, în continuare, să fie tată de…fată! Se pare că cel mai mic membru al familiei va veni pe lume la finalul acestei veri, iar fostul star MMA a făcut primele declarații despre bucuria pe care o trăiește, dar și despre poftele ciudate pe care le are Luiza, în această perioadă.

”Eu îmi doresc fetiță, pentru că sunt mai deosebite, băieții pleacă, nu sunt lângă tine, fetele sunt mai lipicioase. Soția cred că vrea băiat, cel puțin, așa se exprimă. Soacra a zis că vom avea tot fată. Până la urmă important este să fie sănătos. Luiza are niște pofte ciudate. În afara faptul că nu suportă mirosurile și vomită foarte des, are pofte foarte ciudate. M-a nenorocit, ieri a avut poftă de ardei iute, acum două zile voia caramele, ce să fac, am căutat prin tot orașul caramele. Bine că nu are pofte din astea, mai un Rolex, mai un Mercedes” a povestit Cătălin Zmărăndescu, pentru click.ro. 

Cătălin Zmărăndescu și soția sa, Luiza, s-au cununat civil în anul 2014, iar în prezent, cei doi, alături de copiii lor, locuiesc în Târgoviște, acolo unde fostul luptător a construit o casă suficient de mare, pentru o familie la fel de mare!