Familia insistă ca What’s up să urmeze un program de terapie pentru…

Publicat: 06/01/2020 | 23:00

What’s Up nu scapă de probleme nici în Noul An. În plan muzical, artistul ar merge pe o pantă descendentă, iar familia ar încerca să-l readucă pe drumul cel bun. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare. (CITEȘTE ȘI: VA FI PRIMUL DIVORȚ AL LUI 2020 ÎN SHOWBIZ! ”REGELE MANELELOR” ÎȘI RENEAGĂ FIUL NOU-NĂSCUT)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte incredibile legate de problemele cu care s-ar confrunta What’s Up în ultima vreme. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE VÂNĂTĂILE LUI WHAT’S UP! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE A FOST ÎNCĂTUȘAT)

De când a fost încătușat de Poliție, artistului nu i-ar merge prea grozav. Disputele în care a fost implicat i-ar fi provocat serioase dificultăți materiale. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, artistului i s-au anulat mai multe concerte pe care acesta le avea programate în perioada sărbătorilor de iarnă. Se pare că mai mulți organizatori de evenimente au decis să rezilieze contractele cu celebrul cântăreț. Din această cauză, What’s Up ar fi pierdut sume colosale.

„A stat cuminte de sărbători…”

Mai mult decât atât, potrivit surselor noastre, familia artistului ar insista ca el să își trateze problemele de comportament. (VEZI AICI: VIITORUL SOȚ AL SIMONEI HALEP ȘI-A PUS BANII LA ADĂPOST

”Dacă nu a mai avut concerte, Marius a stat cuminte de sărbători. A petrecut în sânul familiei. Aceștia încearcă să-l convingă să meargă la specialist ca să își trateze problemele”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul cântărețului.

What’s Up nu ar fi scăpat încă de probleme

What’s Up a ajuns, încătușat, la Poliție

What’s Up, Marius Ivancea pe numele din buletin, a fost luat pe sus de polițiști, pe 9 decembrie, și dus la secție. Totul după ce artistul a făcut scandal la el acasă, iar Alice Badea, iubita lui, a sunat la 112. Ajuns la secție, What’s Up a continuat să amenințe verbal polițiștii. Mai mult, în timpul controlului corporal, oamenii legii ar fi găsit droguri asupra lui.

Polițiștii l-au dus apoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, unde l-au acuzat de ultraj. La ieșirea din Secția 17 de Poliție s-a putut observa că artistul avea mai multe răni pe față și pe corp. S-a ales, în primă fază, cu control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. (VEZI ȘI: WHAT’S UP, EVACUAT DE BODYGUARZII DE LA NUBA & BĂGAT ÎNTR-UN TAXI! ”TE MĂNÂNCĂ PIELEA! VREI SĂ TE SCARPIN?” / ”NU VREAU C@#$E!”)

What’s Up a fost săltat de oamenii legii în decembrie

Alice Badea și What’s Up, împreună din august 2019

Povestea de dragoste între Alice Badea și What’s Up a început în luna august a anului trecut, potrivit mărturisirilor făcute de artist. În vârstă de 33 de ani, blondina, îndrăgostită de vioară, este profesoară de muzică, dar şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti.

“Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina (fosta soție a lui What’s Up) şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au dezvăluit, la vremea respectivă, apropiați ai artistului.

Alice Badea a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)