Familia de la Insula Iubirii se mărește! A ținut sarcina ascunsă 5 luni: “Am zis să îi punem Zahara”

Publicat: 17/12/2019 | 11:48

Familia de la “Temptation Island – Insula Iubirii”se mărește! Viitoarea mămică și partenerul ei de viață au ținut sarcina ascunsă în primele cinci luni. Totul despre minunea care crește în pântece s-a aflat în cadrul emisiunii moderată de Dan Capatos. Viitorul tătic a dezvăluit numele neobișnuit pe care îl va purta fiica sa.

Citește și: Diana de la Insula Iubirii a fost abandonată la naștere, iar ce a aflat la naștere i-a dat lumea peste cap brunetei fatale de la Antena 1

George de la “Insula Iubirii” va deveni tătic

George Zănoagă, una dintre cele mai dorite ispite masculine de la “Insula Iubirii”, a renunțat la viața de burlac! Povestea lui de dragoste cu actuala iubită însărcinată a început a scurt timp după ce s-a întors din Thailanda, unde s-a filmat al cincilea sezon al show-ului prezentat de Radu Vâlcan.

Invitat în platoul de la “Xtra Night Show”, George Zănoagă a dezvăluit câteva amănunte despre misterioasa lui iubită, care este gravidă în cinci luni și care îl va face tătic pentru prima dată.

“Maică-sa l-a gândit şi mi l-a propus. Nu există pe nicăieri. Este un nume special. Prima dată am vrut să îi punem numele de Sara sau Sahara şi aşa am zis să îi punem Zahara. Noi ne ştim de foarte mult timp, de ani buni de zile, ea este puţin mai mare decât mine. Înainte de Insulă, ieşeam în grupuri comune, dar nu ne duceam spre ceva serios. Însă după ce am venit din Thailanda, ne-am combinat. Ea este destul de matură ca să înţeleagă de ce m-am dus acolo, iar în timpul emisiunii nu aveam relaţie”, a declarat George Zănoagă în cadrul emisiunii “XNS”.

Întrebat despre nunta cu partenera lui de viață, sportivul a mărturisit că acest fericit eveniment va avea loc după nașterea micuței lor prințese.

“Încă nu. A rămas că după ce ne organizăm să devenim părinţi, apoi punem şi această problemă (n.r.: nunt). Undeva în martie, aprilie va naşte”, a mai dezvăluit fosta ispită masculină de la “Insula Iubirii”.