Familia Alexandrei Măceșanu cere ca iubitul fetei să fie verificat. În ziua dispariției cei doi trebuiau să se întâlnească

Publicat: 27/12/2019 | 13:30

Familia Alexandrei Măceșanu cere ca iubitul fetei să fie verificat. În ziua dispariției cei doi trebuiau să se întâlnească.

În ziua dispariţiei, Alexandra Măceşanu şi tânărul urmau să se întâlnească. Una dintre prietenele Alexandrei a povestit la începutul scandalului că iubitul ei nu este din Caracal, ci din satul Reşca şi că în ziua dispariţiei, aveau amândoi treaba în oraş şi ar fi trebuit să se întâlnească.

„Din ce ştiu eu, ea a plecat în ziua respectivă la Caracal ca să se întâlnească cu prietenul ei. Şi el este licean, dar la o altă unitate şcolară, la Liceul Industrial Caracal”, preciza prietena Alexandrei.

Alexandru Cumpănaşu le-a cerut procurorilor să îl verifce pe tânăr pentru că ar avea un anturaj suspect. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, DECLARAȚII DUPĂ AUDIEREA DIICOT: ”UMILINȚA RĂMÂNE”)

A fost primul Crăciun fără Alexandra Măceșanu, iar durerea este incomensurabilă în familia adolescentei. Totuși, atât părinții, cât și unchiul acesteia, Alexandru Cumpănașu, continuă să spere că fata este în viață, chiar dacă specialiștii INML au descoperit ADN-ul acesteia în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a incinerat-o după ce a sechestrat-o și a ucis-o.

În mediul online, Alexandru Cumpănașu a postat un mesaj tulburător. „Este modul meu intim de a refula în fața celor mai grele momente. Însă tu, IUBIREA NOASTRĂ, meriți să îl împărtășesc cu milioanele de suflete care te iubesc.

De Crăciun suntem cu gândul la tine, îngerașul nostru, al tuturor românilor! Nu am putut dormi noaptea trecută și am stat de vorbă, din nou, cu tine. Doar că acum mi-am transpus trăirile într-un poem, pe care îl public aici. Să fii puternică și curajoasă, draga mea! Mama, tata și cu mine te vom găsi și te vom iubi mereu! Pentru prima dată în viață public un poem. O latură pe care nu am făcut-o publică niciodată. Este modul meu intim de a refula în fața celor mai grele momente. Însă tu, IUBIREA NOASTRĂ, meriți să îl împărtășesc cu milioanele de suflete care te iubesc:

Îngerul din vis

Într-o zi de iarnă tristă
Cu un crivăț ce bătea,
Nu simțeam a sa putere,
Ci pe tine te simțeam

Tristă, calmă, te uitai
Către mine cu reproșuri:
„Haide-odată, ce mai stai”?

Încercam să îți răspund,
Să îți dau o-mbărbătare,
Să mă simți că-ți sunt alături,
Drag copil și dragă floare”
, a scris Alexandru Cumpănașu în mediul online.

, a scris Cumpănașu.