Falsul medic Matteo Politi, și fără iubită, și cu banii luați: “Totul este dificil în viața mea…” + ”Pur și simplu m-a înșelat cu 1.000 de euro”

Publicat: 12/02/2020 | 23:23

Matteo Politi, unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc, are parte numai de necazuri în ultima vreme. De parcă nu ajungea că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a exercitat fără drept profesia de medic și a indus în eroare mai multe persoane pe care le-a operat, italianul s-a despărțit și de iubită. Iar ca tabloul sumbru să fie complet, ar mai fi fost și înșelat cu 1.000 de euro. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA are toate detaliile. 

Controversatul Matteo Politi ne-a declarat că a rupt legătura amoroasă cu Mihaela, femeia alături de care s-a afișat acum câteva luni și despre care spunea că o iubește extrem de mult. Pe lângă iubire și respect, Mihaela i-ar fi oferit lui Matteo Politi foarte mult sprijin în perioada în care italianul nu prea mai știa încotro să meargă pe drumul vieții.

De ce s-a despărțit Matteo Politi de iubită, după numai câteva luni de relație

Cu toate acestea, povestea de dragoste nu a durat prea mult sau – cum ar spune celebra trupă A.S.I.A – a fost doar o iubire de-o vară! În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Matteo Politi a declarat că s-a separat de Mihaela pentru binele ei și al fiicei sale. (CITEȘTE ȘI: FALSUL MEDIC MATTEO POLITI S-A APUCAT DE TAXIMETRIE!)

„M-am despărțit de Mihaela, de iubita mea. Am iubit-o foarte mult și, de ce să nu recunosc, o iubesc în continuare. Cu toate acestea, a fost mai bine așa și pentru mine, și pentru ea, dar și pentru fiica ei.

Mihaela a suferit foarte mult în urma situației mele, știe că totul este dificil în viața mea. Nu am vrut să mai sufere nicio secundă, așa că am decis că este mai bine să ne separăm. Am rămas în relații foarte bune, suntem buni prieteni și ne ajutăm ori de câte ori vreunul din noi are nevoie de sprijin. Am locuit împreună și m-a ajutat mult acest lucru, am reușit să o descopăr și să ne înțelegem foarte bine.

Mihaela mi-a fost aproape și cu sprijin moral, și cu sfaturi, dar și cu alte lucruri. Nu aș putea niciodată să vorbesc urât la adresa ei. Ea este o femeie bună, cu suflet bun, dar nu vreau să mai sufere din cauza mea și din cauza problemelor mele cu legea, care parcă nu se mai termină”, a declarat Matteo Politi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

Visa la căsătorie…

Matteo și Mihaela au trăit o intensă poveste de dragoste

În urmă cu ceva timp, Matteo Politi ne povestea cât este de fericit alături de Mihaela și, mai mult de atât, italianul se declara mulțumit de faptul că femeia îl acceptă așa cum este.

„Suntem împreună de trei luni. Ne-am mutat împreună pentru că simt că este o relație extrem de serioasă. O apreciez enorm pentru că m-a acceptat așa cum sunt și pentru că nu stă cu mine din interes. Nu exclud varianta ca în viitorul apropiat să o cer de soție.

Avem planuri mari. Ea lucrează la restaurantul unui prieten de-al meu, dar vreau ca în viitor să îmi deschid o clinică unde o să muncim amândoi. Îmi doresc să construiesc ceva împreună cu iubita mea. Și îmi doresc să fac un film și o carte despre viața mea”, declara Matteo Politi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, acum ceva timp.

Matteo Politi, înșelat cu 1.000 de euro?!

De parcă despărțirea nu ar fi fost suficient pentru controversatul italian, Matteo Politi se mai confruntă cu încă o problemă. De când a intrat în vizorul oamenilor legii din România, acesta s-a lovit de un lanț interminabil de necazuri.

Acum, italianul care a profesat ca medic într-un spital din Capitală susține că a descoperit câteva ilegalități în dosarul său, pe care a vrut să le facă publice. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU MATTEO POLITI & NOUA IUBITĂ + DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Matteo Politi susține că a angajat o persoană pentru a-l ajuta să obțină, în original, actele de care are nevoie pentru a scăpa de problemele cu legea, dar a sfârșit prin a fi înșelat cu suma de 1.000 de euro. Mai mult, italianul ne-a declarat, în exclusivitate, că în aceste momente nu primește sprijin financiar din partea nimănui și are mare nevoie de suma pe care i-a oferit-o persoanei în cauză, căci, pentru a obține cei 1.000 de euro, Matteo Politi ar fi fost nevoit să facă un împrumut.

„Am primit rechizitoriul și am văzut că înștiințarea primită de poliție este de la o altă universitate din Kosovo, unde eu nici măcar nu am studiat. Am angajat o persoană căreia i-am solicitat ajutorul pentru a merge la tribunal și pentru a ridica actele mele, în original și am plătit-o cu 1.000 de euro. Am mers într-un mall din București și i-am dat banii, apoi mi-a zis că a plecat.

Nu am primit niciun fel de ajutor și nici banii nu i-am mai văzut, pur și simplu m-a înșelat cu 1.000 de euro. Sunt banii mei și îi vreau înapoi. Am aflat că persoana pe care am angajat-o și pe care am plătit-o cu 1.000 de euro este sub control judiciar, că a mai înșelat pe cineva cu suma de 400 de euro. Eu am făcut un împrumut cu un prieten și cu mama mea pentru a avea acei 1.000 de euro.

Am făcut plângere la poliție, dar poliția nu m-a ajutat și nu s-a rezolvat nimic. Nu mi se pare corect să vrei să înșeli o persoană care are atâtea probleme, așa cum sunt eu și care vrea doar să demonstreze că are toate actele”, a mai spus Matteo Politi, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

„Nu am opt clase, cum s-a spus”

Matteo Politi a fost trimis în judecată în 20 ianuarie 2020

În urmă cu doar câteva luni, Matteo Politi ne povestea, în exclusivitate, că are toate studiile pentru a putea profesa ca medic. Cu toate acestea, italianul puncta, la momentul respectiv, că diplomele nu au fost obținute în România și nici nu are 8 clase, așa cum s-a vehiculat în presă, când subiectul legat de activitatea lui din domeniul medical a luat amploare.

„Eu am studii, dar diplomele mele nu au fost obținute aici. Nu am opt clase, cum s-a spus. Am venit în România să profesez ca medic și am făcut asta. Sunt lucruri pe care trebuie să le spun. Am fost amenințat, șantajat de oameni cu legături în lumea interlopă. Sunt oameni care mi-au spus că mă lasă să operez în clinicile lor dacă le dau procent din tariful meu”, mai spunea Matteo Politi, în urmă cu ceva timp, pentru CANCAN.RO.

Trimis în judecată pentru înșelăciune și exercitarea fără drept a profesiei de doctor

Matteo Politi a fost trimis în judecată, în 20 ianuarie 2020, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, fiind acuzat că a exercitat fără drept profesia de medic și a indus în eroare mai multe persoane, pe care le-a operat. (VEZI AICI: A RECUNOSCUT ÎN SFÂRȘIT CE STUDII ARE + DE CE A FOST „ARESTAT” ÎN ANGLIA)

Potrivit oficialilor din Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, italianul este acuzat de înșelăciune în formă continuată și simplă și de exercitarea fără drept a profesiei de doctor.

Conform rechizitoriului, ”în perioada martie 2018 – 07.12.2018, bărbatul a exercitat acte specifice profesiei de chirurg plastician-estetician asupra a 19 paciente, în cadrul unor clinici de pe raza municipiului Bucureşti”.

În plus, Politi este acuzat că, în aceeași perioadă, ”a indus în eroare nouă persoane vătămate cu privire la calitatea sa de medic specialist în chirurgie plastică-estetică şi de medic cu drept de practică pe teritoriul României, folosind un nume fals şi a efectuat asupra acestora acte specifice calităţii de chirurg plastician-estetician, obţinând astfel un folos patrimonial injust constând în sumele de bani achitate de paciente pentru actele medicale exercitate asupra acestora, în valoare de aproximativ 13.880 de lei şi 10.150 de euro”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)