Faimosul fotbalist român a fost prins în offside! ”Cobra” a atacat-o la Uanderful pe detonatoarea Andra: îmbrățișări pătimașe & sărutări ucigașe

Publicat: 22/12/2019 | 17:03

Adrian Ilie a fost prins în offside! Faimosul fotbalist român a atacat-o la Uanderful pe detonatoarea Andra Arin. Între cel poreclit ”Cobra” și superba brunetă au avut loc îmbrățișări pătimași și sătutări ucigașe, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care ar putea provoca primul divorț din 2020.

Adrian Ilie este unul dintre puținii jucători care s-au remarcat doar prin ceea ce a făcut pe dreptunghiul verde. A făcut istorie la toate echipele unde a fost legitimat, dar și sub “tricolor”. Iar fotbalul, logic, l-a răsplătit. A investit agoniseala cu cap, iar, în prezent, cel supranumit “Cobra” este un prosper om de afaceri.

(VEZI AICI: ADRIAN ILIE, FOSTUL FOTBALIST AL GENERAȚIEI DE AUR, A DANSAT INTIM CU O ”BOMBARDIERĂ”, DAR A RĂMAS… CU BUZA UMFLATĂ!)

“Dezmăț” alături de o “bunăciune” din Pitești

Când nu participă la întâlniri de business sau nu se află în sânul familiei, Adrian Ilie adoră să petreacă în localurile de lux din Capitală. La fel cum s-a întâmplat cu doar câteva zile înainte de Crăciun. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe fostul component al “Generației de Aur” la Uanderful într-o formă de invidiat.

Nu alături de soție, ci, atenție, de o superbă brunetă, pe nume Andra Arin, originară din Pitești, cam-model de profesie! În localul situat pe Calea Floreasca, Adrian Ilie și-a mai putut stăpâni pofta și a atacat-o, pur și simplu, pe tânără, fără să-i intereseze că are, încă, verighetă pe deget. Între cei doi au urmat îmbrățișări pătimașe, sărutări ucigașe și dansuri provocatoare.

Adrian Ilie o sărută pe Andra Arin pe ringul de dans
Adrian Ilie o sărută pe Andra Arin pe ringul de dans

(NU RATA: SOȚIA L-A BĂGAT ÎN ȘEDINȚĂ PE ADI ILIE DUPĂ DANSUL INTIM CU ”BOMBARDIERA”!)

Au cosumat șpriț!

La Uanderful, Adrian Ilie și Andra Arin au petrecut aproximativ trei ore. Perioadă în care și-au dat frâu liber sentimentelor, în special pe ringul de dans. Au consumat șpriț și s-au simțit perfect din toate punctele de vedere. Într-un final, party-ul a luat sfârșit, iar ”Cobra” și focoasa detonatoare au părăsit respectivul local pentru odihna binemeritată.

Cu siguranță, Adrian Ilie va urma să suporte și consecințele. Pentru că soția lui, Dana, nu va depăși prea ușor faptul că bărbatul cu care este măritată a îmbrățișat și sărutat o altă femeie. Nu este exclus ca imaginile să provoace primul divorț din 2020. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea situației.

Andra Arin,
Andra Arin, „bunăciunea” cu care s-a distrat alături de Adrian Ilie la Uanderful

Adrian Ilie este căsătorit din 2002 cu Dana, încă din perioada când juca la Valencia. Au împreună o fiică, Milana.

Afacerile îi merg de minune lui Adi Ilie

Ca jucător, Adi Ilie a încântat milioane de spectatori și telespectatori cu driblingurile și cu golurile sale antologice. Dar a venit momentul în care și-a luat rămas bun de la ghete, de la tricouri, de la gazon. Și s-a lansat în lumea afacerilor. A investit aproximativ cinci milioane de dolari la Poiana Brașov. A fost primul pas în afaceri.

(CITEȘTE ȘI: “COBRA” ILIE NU IESE DIN CUVÂNTUL SOȚIEI ȘI BINE FACE! FOSTUL FOSTBALIST A MAI “MARCAT” O AFACERE PROFITABILĂ)

A luat cabana Ruia și a transformat-o într-un hotel de patru stele. A urmat dezvoltarea unui cartier de vile, pe o suprafață de aproximativ două hectare pe care le-a cumpărat. Apoi, a închiriat vilele, 11 la număr, în care a investit cam trei milioane de lei. Adrian Ilie a mai cumparat 30 de hectare de pământ la marginea Bucureștiului, alături de alți oameni de afaceri, unde, de asemenea, a construit vile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)