Faimosul de la Exatlon s-a împăcat cu siliconata Mirunica, iar noi avem dovada!

Publicat: 22/02/2020 | 23:42

În urmă cu aproximativ un an, „Faimosul” de la Exatlon s-a aflat în centrul unei dispute conjugale. A fost părăsit de frumoasa Mirunica din cauza… infidelităților. Cu toate acestea, sportivul se pare că și-a spălat ”păcatele” și a reușit să o împace pe sexoasă. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU CARLA’S DREAMS FĂRĂ MASCĂ, PE SCENĂ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Yamato Zaharia într-un centru comercial din Capitală, unde tânărul sportiv a ieșit cu sexoasa lui iubită la o scurtă sesiune de cumpărături.

Din câte se pare, Mirunica a revenit la sentimente mai bune – după ce l-a acuzat de infidelitate – și i-a mai dat o șansă sportivului. Cei doi s-au perindat prin mai multe magazine cu articole pentru femei, unde iubita lui Yamato a ochit câteva produse. De remarcat că sexoasa, cu care „Faimosul” de la Exatlon trăiește o poveste de dragoste, nu ezită să abordeze ținute provocatoare.

Yamato s-a împăcat cu siliconata Mirunica

S-a retras la păcănele!

După ce și-a făcut iubita fericită, Yamato a decis să-și rezerve puțin timp și pentru el. Dacă Mirunica s-a bucurat de vizitele prin diverse magazine, sportivul a intrat într-o sală de jocuri, unde și-a încercat șansa la păcănele. Din câte se pare, Yamato n-a avut parte de o zi prea norocoasă. Aparatul n-a fost darnic cu el. „Faimosul” de la Exatlon nu s-a lăsat însă prea repede dus acasă. Și, după prima repriză, a dat fuga la un bancomat și a mai încercat o dată. Fără noroc, iarăși… Aparatul nu s-a lăsat înduplecat și nu i-a oferit sportivului câștigul mult așteptat.

Yamato Zaharia și-a încercat norocul la păcănele

Mirunica, mărturisiri savuroase

”Lucrurile s-au întâmplat în urmă cu ceva timp, nu este nimic recent. Eu am avut încredere în prietenele mele. Am vorbit la momentul respectiv cu ele, le-am trimis mesajele, crezând că mă ajută cu un sfat. (…) Eu am încheiat relația cu el, în urmă cu puțin timp, în mod amiabil. Într-o relație ce a durat doi ani nu toate lucrurile sunt roz. Ca în orice fel de relație sunt discuții și momente frumoase. A avut momente foarte frumoase când se comporta extraordinar cu mine. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA SE “INVITĂ” RECIPROC LA DIVORȚ)

Aș fi egoistă să spun că nu a făcut lucruri pentru mine sau că nu m-a iubit, dar am avut și discuții. Eu eram foarte geloasă, el este tânăr, îl caută multe femei. De aici porneau toate certurile noastre. M-a iubit, dar nu am putut să-mi asum că îl caută multe femei. Totul s-a rupt și nu cred că mai are rost. Cu siguranță el o să întâlnească pe cineva și eu la fel. Nu are rost să ne ținem legați unul de celălat dacă între noi există discuții și nu ne înțelegem”, declara Miruna, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Yamato Zaharia de la Exatlon, campion mondial la Kempo

Yamato a crescut înconjurat de medaliile tatălui său. Amatto Zaharia este multiplu campion european şi mondial la Kempo, Maestru Emerit al Sportului şi cel care îl antrenează pe Yamato de când era doar un copil. „Nu va fi uşor, dar dacă intri într-o luptă îţi asumi toate riscurile. Nu poţi sta în ploaie fără să te uzi. Viaţa este făcută din victorii, dar şi din înfrângeri. Indiferent dacă pierd sau câştig un meci, nu abandonez niciodată, lupt până la capăt!”, a declarat Yamato Zaharia, pentru o publicație din România, în urmă cu ceva timp. (VEZI ȘI: „MÂNA DREAPTĂ” A PREMIERULUI A ”CÂȘTIGAT” 1,7 MILIOANE € DINTR-UN FOC DUPĂ CE…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)