Faimoșii au ajuns iar la eliminare. Care este concurentul ce va părăsi Survivor România

Publicat: 05/02/2020 | 17:47

Faimoșii au fost înfrânți de Războinici în jocul pentru imunitate, ajungând pentru a treia oară consecutiv la eliminare. Vedetele trebuie să se despartă de încă un coleg, iar de această dată sunt propuși patru Faimoși spre eliminare.

După ce a pierdut, echipa vedetelor a trebuit să își nominalizeze o parte din coechipieri pentru a intra în cursa de eliminare. Jocul individual de imunitate a fost câștigat de Cezar Juratoni și Elena Ionescu, care au primit dreptul de a rămâne în siguranță în competiție și de a propune alți colegi pentru a pleca acasă. (CITEȘTE ȘI: DETALIUL ÎNFIORĂTOR OBSERVAT DE TELESPECTATORII DE LA KANAL D PE CHIPUL ELENEI IONESCU DE LA SURVIVOR ROMÂNIA)

Voturile pe care Faimoșii au trebuit să le ofere în cadrul Consiliul de eliminare au fost secrete și s-au împărțit în mod egal între Asiana Peng și Raul Cormos. Cei doi propuși au intrat automat în cursa de eliminare. Ulterior, s-a alăturat și Lino Golden, propus de Cezar Juratoni, și Bogdan Vlădau, indicat de Elena Ionescu. (PRIMELE SCENE INTIME LA SURVIVOR ROMÂNIA DE LA KANAL D! CU CINE A FOST FILMATĂ ELENA IONESCU DE CAMERELE ASCUNSE)

Cornel Chirică a părăsit echipa Războinicilor

În timpul în care cei patru Faimoși se luptă pentru a rămâne în competiție, unul dintre concurenții din echipa Albastră a decis să părăsească, voluntar, atât echipa, cât și emisiunea.

Veste a venit ca un șoc pentru toți și a făcut ceva valuri în echipa Războinicilor. Prezentatorul Survivor Romania, Dan Cruceru a anunțat retragerea lui Cornel Chirică. “Nu toți dintre cei care intră în această competiție pot să o și continue. Deși apt medical, Cornel a ales, și este 100% doar decizia lui, să nu mai participe în Survivor România. Cornel nu se va mai întoarce alături de voi pe insula Războinicilor”, le-a spus Dan Cruceru concurenților.