Faimoasa Elena Marin, acuzată de falsitate! Ce a făcut, imediat, iubitul ei

Publicat: 12/06/2021 | 11:54

Elena Marin, participantă la Survivor România în echipa Faimoșilor, a fost acuzată că se victimizează și că este falsă. Imediat, în sprijinul ei a sărit iubitul Andrei. Și nu a fost pentru prima dată când el ia atitudine.

Elena Marin a fost acuzată de multe ori în competiție că se victimizează și, de fapt, ar prezenta foarte multă falsitate. Ba chiar a fost jignită de un internaut. Andrei nu a stat cu mâinile în sân. Logodnicul Elenei Marin l-a pus la punct pe bărbatul care a făcut presupuneri greșite la adresa Faimoasei. „Elena a fost distribuită greșit de echipa Survivor…trebuia să ajungă la Războinici…dar probabil a dat prea mult din fese, dr/ stg și a ajuns dincolo… la obraznici”, a scris internautul, pe pagina de Facebook a emisiunii Survivor România. (CITEȘTE ȘI: S-A ÎNDRĂGOSTIT ZANNI DE ADELINA LA SURVIVOR?! APROPIEREA „SUSPECTĂ” CARE I-A ÎNGRIJORAT PE FAIMOȘI: „E LIPIT DE EA”)

Imediat, Andrei i-a dat replica. „Tu nu ești ăla care îi dadea mesaje cu „ce faci frumoas-o?””, a scris logodnicul Faimoasei.

Ce spune iubitul Elenei Marin despre Zanni și Chitoșcă

Iubita lui Andrei este ținta Faimoșilor Zanni și Sebastian Chitoșcă, cei doi acuzând-o că se victimizează. Logodnicul Elenei Marin este de părere că în postura de victimă se află de foarte multe ori și Sebastian Chitoșcă. „Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează. Totuși, victimizarea a fost arma lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui, iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie, nu de un vot clar ”dedicat”, așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face.

NU RATA: ZANNI A UITAT DE ANA PORGRAS?! DE CE CONCURENTĂ S-AR FI APROPIAT ARTISTUL „E LIPIT DE EA”

Iar Sebi, dacă lumea își amintește, reacționează exact ca și când el ar fi o victimă, se supără, nu mai socializează cu prietenii lui din echipă, se ceartă cu toată lumea, le spune tuturor că el știe că e pe lista neagră… Păi asta nu e victimizare?”, a povestit Andrei, pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: Instagram