Fabulos! O prostituată din Cernavodă a fost “felicitată” de polițiști cu aproape 1.000 de amenzi în 7 ani! Suma uriașă pe care o datorează statului român

Publicat: 14/05/2021 | 11:31

 Cazul unei femei din Cernavodă care își vinde trupul pentru bani a stârnit și uimirea, și revolta unora dintre români! În decursul a șapte ani, ea a fost “felicitată” de polițiști cu aproape 1.000 de amenzi. În rândurile de mai jos, vă dezvăluim suma uriașă pe care prostituata o datorează statului.

O prostituată din Cernavodă, “felicitată” de polițiști cu 987 amenzi în 7 ani

Valoarea totală a celor 987 de amenzi adunate de o prostituată din Cernavodă este de 497.785 lei. Femeia a fost sancționată după ce a fost prinsă practicând cea mai veche meserie din lume în perioada dintre 2007 și 2014, au scris jurnaliștii publicației Replica de Constanța.

Statul român nu va primi niciun leu din suma uriață, pentru că reprezentanții din cadrul Primăriei Cernavodă au sesizat instanța în vederea înlocuirii amenzilor contravenționale cu sancțiunea obligării la prestarea unei activități în folosul comunității.

Vezi și: Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi! Ce i-a spus despre Bianca Drăgușanu: “Amantă, prostituată, psihopată…” + “Veți dispărea ca penele în vânt! Yah!!”

Prostituata din Cernavodă va presta 300 de ore de muncă în folosul comunității

Judecătorii au decis, deocamdată, ca prostituata să presteze 300 de ore de muncă în folosul comunității, având în vedere că primăria nu are ce să execute silit . În plus, maximul permis de lege în acest sens este de 300 de ore, indiferent de suma datorată.

“Luând în considerare gravitatea faptelor pentru care a fost sancționată și numărul foarte mare al sancțiunilor aplicate, care dovedesc perseverența acesteia în încălcarea normelor de conviețuire socială, dar și dezinteresul manifestat ulterior pentru achitarea amenzilor, instanța va stabili durata maximă a măsurii obligării la prestarea unei activități în folosul comunității prevăzută de dispozițiile legale anterior enunțate”, a decis Judecătoria Medgidia. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Citește și: Șerban Huidu, despre scandalul izbucnit după ce Laurette a fost bătută: “Prostituție a existat și va exista cât e lumea”. Declarațiile tranșante la adresa celor care s-au bucurat de trauma artistei de culoare

Sursa foto simbol: pexels.com