Fabulos! O bătrână din Botoșani a ieșit cu o rață la plimbare prin oraș. Cum a reușit să scape fără să fie amendată de polițiștii care au verificat-o

Publicat: 02/04/2020 | 11:36

Imagini surprinzătoare și revoltătoare în același timp în Botoșani! În plină epidemie de coronavirus, o bătrână a ieșit cu o rață la plimbare prin oraș. Spre uimirea multora, simpatica bunică a reușit să scape fără să fie amendată de polițiștii care au verificat-o.

Citește și: Un nou-născut a murit din cauza noului coronavirus: “Cu tristețe sfâșietoare, putem confirma primul deces pediatric”

O bătrână din Botoșani, cu rața la plimbare prin oraș

Psihologii recomandă persoanelor singure ca, în cazul în care nu găsesc o altă persoană care să le țină de urât, să caute compania animalelor sau a păsărilor. Este și cazul unei vârstnice din municipiul Botoșani, care deține de câțiva ani o rață, pe care a crescut-o în apartament de când era boboc. Și, din când în când, obișnuiește să o scoată la plimbare.. Recent, ea a fost surprinsă în timp ce se afla cu înaripata în jurul blocului în care locuiește, au scris jurnaliștii publicației Monitorul de Botoșani.

Află și:  ULUITOR. N-ai fi crezut asta despre piața muncii pe timp de #coronacriza. Se vorbește de singurătate

La un moment dat, femeia a fost oprită și de un echipaj de poliție. Inițial, agenții au crezut că este o glumă proastă, la fel cum s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, când un tânăr a ieșit să își plimbe peștele într-o pungă de plastic… însă, după ce au verificat informațiile, ei au aflat că rața este animalul de companie al femeii.

“Din aceste motive, femeia nu a fost sancționată, mai ales că plimbarea avea loc strict în jurul locuinței”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Nu rata: Anunţ de ULTIMA ORĂ pentru şoferi! Ce se întâmplă dacă expiră RCA sau ITP pe timpul pandemiei de coronavirus

După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto, pasărea o urma peste tot, semn că între cele două există o relație apropiată. Cazul inedit din Botoșani a fost povestit într-o postare făcută pe pagina de Facebook a Poliției Române. “Nu a fost amendată… pe bunicuță, colegii o cunosc de când rățușca era doar un bobocel! #PolițiaRomână” este mesajul care a însoțit poza de mai jos.

Postarea a stârnit și multe comentarii acide, nu doar unele pozitive! “Sper că e o glumă proastă! La fel de proastă ca postarea în sine!!! Și ca alte postări! Vă treziți? Voi mai aveți o urmă de respect pentru instituția în care lucrați??? Sau… nu comparăm 6 luni de școală cu adevărata școală militară”, a scris o tânără.

Nu a fost amendată…pe bunicuță, colegii o cunosc de când rățușca era doar un bobocel!????????#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 1 aprilie 2020

Citește și: Sofia Vicoveanca, reacţie disperată după ce s-a spus că a fost infectată cu coronavirus! Mesajul halucinant: „Jigodii…”

Sursa foto: www.monitorulbt.ro