Fabulos! Experiența unică trăită de Gennady în România cu 45 de ani înainte să urce pe scena de la Românii au talent, unde a primit Golden Buzz

Publicat: 08/02/2020 | 16:23

Gennady Tkachenko-Papizh, actorul de 55 de ani din Rusia, a făcut mărturisiri emoționante despre România, pe care a vizitat-o în adolescență. Artistul a vorbit și despre experiența trăită în țara noastră cu 45 de ani înainte să urce pe scena de la “Românii au talent”, unde seara trecută a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș

Citește și: Lovitură cruntă pentru Pro TV! E teribil ce s-a întâmplat cu Românii au Talent, chiar în cadrul ediției de debut al sezonului 10

Gennady Tkachenko-Papizh, impresii despre jurații de la “Românii au talent”

Deși a fost finalist la Ukraine’s Got Talent și a primit Golden Buzz la Georgia’s Got Talent, la Das Supertalent (Germania) și la Britain’s Got Talent – The Champions, Gennady a fost extrem de surprins după ce și-a dat seama că prezentatorii de la “Românii au talent” au apăsat butonul auriu. El a fost impresionat de gesturile juraților îndrăgitului show în timp ce el performa.

“Sunt fericit, mai ales că nu mă așteptam. Sunt atâtea talente aici și atâția oameni deosebiți! Să vezi cum se apasă butonul auriu e ceva pentru care merită să creezi, ceva pentru care merită să trăiești și să te bucuri! De aceea, vă mulțumesc foarte mult! Este foarte plăcut!  Am participat la multe spectacole, am cunoscut și am lucrat cu oameni de toate felurile și genul ăsta de spectator și felul în care s-au purtat jurații este special! Este ceva atât de sincer și atât de real, parcă erau vrăjiți de ceva! E ceva de neprețuit!

De fapt, vă mulțumesc vouă! Dacă publicul roman nu m-ar fi primit cu căldură, acest număr nu mi-ar fi ieșit. Am improvizație sută la sută și niciodată nu știu unde mă poate duce. Și iată, a ieșit ce-a ieșit! Așadar, vă mulțumesc în primul rând vouă!”, a declarat talentatul artist la scurt timp după ce a aflat că merge direct în semifinalele show-ului de la Pro TV.

Gennady a copilărit în orașul ucrainean Kolomyia.

Gennady Tkachenko-Papizh, despre experiența unică trăită în România

Întrebat în cadrul interviului dacă a fost vreodată în România, Gennady a rememorat prima vizită pe care a făcut-o pe pământ românesc și despre diferențele pe care le-a găsit în urmă cu mai bine de patru decenii. Mai mult, celebrul artist a mărturisit că, pe când se afla într-o pădure din apropierea hotelului în care era cazat a încercat pentru prima dată să comunice cu păsările. De altfel, a mai dezvăluit artistul, în țara noastră, a încercat primele lui onomatopee.

“Of, au trecut 45 de ani de atunci! Am fost în copilărie. Am fost trimis împreună cu un grup de olimpici în artă din Ucraina. Pentru mine, România era din altă lume. Era dincolo de granite! Era altă viață, oamenii se îmbrăcau altfel. Și drumurile erau mai bune și mai curate. Pentru mine a fost ceva deosebit și neașteptat.Hotelul la care eram cazați se afla undeva în pădure. Mi-aduc aminte că am fost șocat de natură! A fosr prima oară când am încercat să comunic cu păsările. Apropo, în România am încercat primele mele onomatopee. După aceea, am făcut asta și în fața publicului. Oamenii se întrebau: «Cum e posibil?», «Cum să facă asta un copil?». Iată, asta a fost prima mea experiență de acest fel”, a declarat Gennady, relatează romaniiautalent.protv.ro.

Citește și: Cine este, de fapt, Erno Varga! A primit primul GOLDEN BUZZ la Românii au talent! Legătura cu Vulpița

În cadrul unui interviu, Gennady a povestit că la școală îi plăcea să distreze oamenii cu sunetele, motiv pentru care a fost poreclit “clovnul”. Tot acea perioadă a fost cea în care și-a dat seama că vrea să fie artist. El a mai dezvăluit că atunci când cântă, nici nu înțelege ce face, intră într-o stare anume, se conectează cu Universul. Pe YouTube, clipurile cu momentele lui au peste 300 de milioane de vizualizări.