Fabulos. Cum s-a salvat de la faliment un club de stiptease, închis din cauza pandemiei de COVID-19. Ideea genială pe care a avut-o patronul

Publicat: 01/05/2020 | 07:31

Un club de striptease din orașul Portland, statul Oregon, SUA, a găsit soluția să nu falimenteze pe durata pandemiei de COVID-19. Prin serviciul drive-thru, patronul a decis ca dansatoarele să fie cele care oferă clientului pachetul cu mâncare. În plus, acesta va beneficia inclusiv de un dans la bară, la fața locului. În doar câteva zile, afacerea și-a revenit spectaculos.

VEZI AICI: VIDEO | O BLOGGERIŢĂ A FĂCUT STREAPTEASE ÎN BISERICĂ. ENORIAŞII O BLESTEAMĂ, EA SE APĂRĂ: „V-AM ARĂTAT TRUPUL PE CARE MI L-A DAT IISUS”

Lucky Devil Lounge a fost închis pe 16 martie. Shon Boulden, patronul localului, s-a gândit că va supraviețui doar prin serviciul de livrare mâncare la domiciliu. Încasările însă s-au prăbușit, iar bărbatul a decis că este cazul ca dansatoarele să revină în afacere.

Astfel, localul a pus la dispoziția clienților două noi opțiuni: un drive-thru cu show de dans la bară oferit la comenzile de mâncare și livrări făcute de dansatoare! Localul taxează 30 de dolari pentru fiecare opțiune, iar prețurile la mâncare au rămas la fel, anunță digi24.ro.

Distracție într-un cort, special amenajat

Oferta a fost promovată pe rețele sociale, iar efectul a fost cel scontat. Zeci de mașini au început să vină în zona de drive-thru a clubului. Clienții erau preluați și direcționați către un cort mare. Aici erau întâmpinați de dansatoare, care se protejau cu măști și mănuși de protecție. Bodyguarzii sunt prezenți tot timpul la fața locului pentru a se asigura de regulile de distanțare socială nu sunt încălcate.

NU RATA: CUM ERAU SUPRAVEGHEATE MINORELE EXPLOATATE SEXUAL ÎN CLUBUL DIN CARACAL

Shon Boulden, patronul clubului, este parțial mulțumit. Localul generează acum în jur de 1/6 din veniturile de dinaninte de criza pandemică, iar angajaț câștigă echivalentul salariului minim.