Fabulos! Ce făceau, de fapt, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi în timp ce se certau la TV! Noi dedesubturi despre divorţ

Publicat: 26/03/2020 | 12:50

Au ieşit la iveală noi dedesubturi despre divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! E pur şi simplu fabulos ce făceau, de fapt, ei în timp ce se certau la TV. Povestea lor de dragoste tumultoasă ar putea să îi inspire pe scenariştii din întreaga lume.

Citeşte şi: Victor Slav, prima reacție după ce s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu: “Realizez că..”

Ce făceau, de fapt, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi în timp ce se certau la TV

Relaţia de iubire dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi a fost una pe cât de pasională, pe atât de distrugătoare… Potrivit unor surse, în urmă cu ceva timp, ei au fost protagoniştii unui scandal în timpul căruia, fosta prezentatoare de la Kanal D a ieșit la geam și a strigat dupoă ajutor, spunând: “Sunați la 112!”. Câteva clipe mai târziu după acest gest, un telefon a fost aruncat pe fereastră.

La începutul acestei luni, vedeta şi afaceristul din Mediaş au decis să se despartă oficial. Astfel, pe 10 martie, au mers la notar, unde au semnat actele de divorţ. În cadrul unui interviu, Bianca Drăguşanu a mărturisit că nu mai locuiau împreună de la începutul lui ianuarie.

“Ce nu știe lumea este faptul că noi nu mai stăteam împreună de multă vreme. Eram căsătoriți, dar fiecare era în altă parte. El a plecat din casa în care noi trăiam cu două luni înainte de a termina definitiv relația. A fost decizia lui. De atunci, nimic nu a mai fost ca înainte”, a declarat Bianca Drăguşanu într-un live la WOWbiz.ro.

Află şi: Nu e nicio glumă! Bianca Drăguşanu negociază împăcarea cu fostul soţ! Ce condiţii i-a pus vedeta lui Alex Bodi

Când a ieşit de la notar, fosta moderatoare a emisiunii “Te vreau lângă mine” era vizibil afectată de cele petrecute şi singura mărturisire făcută în faţa jurnaliştilor a fost: “Da, m-am grăbit (n.r.: cu căsătoria alături de Alex Bodi)”. La o zi de la divorţul de extravagantul afacerist, ea a mai spus că nu putea sta lângă un om “violent, care nu o respectă și o înșală”.

Conform unor apropiaţi, în prezent, Alex Bodi ar fi împreună cu Daria Radionova, o tânără afaceristă care locuieşte în Londra. Deşi sunt multe semne în acest sens, el a negat că ar avea o relaţie amoroasă şi a povestit cum s-au cunoscut.

La câteva zile de la divorţ, Alex Bodi a publicat înregistrări făcute după ce Bianca Drăguşanu a luat mai multe pastile cu alcool. Fostul soţ al vedetei a lăsat să se înțeleagă că, probabil, a vrut să se sinucidă. În plus, el a dezvăluit că i-a dat bani, dar și multe alte lucruri care au dus la acest sfârşit nefericit al mariajului lor, relatează playtech.ro.

Nu rata: Cum s-a filmat Bianca Drăgușanu în plină pandemie de coronavirus. “Sunt un exemplu pozitiv! Nu vă impacientați că…”

Bianca Drăgușanu a trecut prin două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.