Experții au emis un avertisment crunt: Cum se va schimba omenirea în următoarele 18 luni, din cauza coronavirusului

Publicat: 28/03/2020 | 11:22

Indiferent dacă pandemia de coronavirus va mai dura două luni sau doi ani, modul în care trăim și muncim se va modifica irevocabil. Experții au emis, deja, un avertisment crunt și ne anunță cum se va schimba omenirea în următoarele 18 luni, din cauza COVID-19.

VEZI AICI: BILANT TRAGIC. PE PLAN GLOBAL, APROAPE 27.000 DE OAMENI AU FOST UCIȘI DE CORONAVIRUS! UNDE S-AU ÎNREGISTRAT CEI MAI MULȚI INFECTAȚI

Cred că epidemia va continua cu siguranță pentru următoarele trei luni”, spune dr. Paul Hunter, profesor de medicină la Universitatea din Anglia de Est. Situația va fi ca în prezent: restricții severe de circulație, baruri, restaurante și puburi închise, centrele orașelor părăsite. Supermarket-urile și firmele de catering vor prospera. Totodată, numărul de pacienți cu coronavirus urmează să crească.

SOLIDARITATE. Al doilea transport cu echipament medical din Coreea de Sud a aterizat la Otopeni – VIDEO

În iulie, numărul îmbolnăvirilor și deceselor provocate de COVID-19 ar trebui să scadă. Economia ar urma să-și revină, ușor, în iulie sau august, dacă nu chiar mai devreme. Și, din moment ce temperaturile sunt ridicate, oamenii s-ar putea relaxa, din nou, în parcuri, dar cu anumite măsuri de precauție.

Tratament eficient contra coronavirusului, la finalul lui 2021

Din septembrie, lumea ar urma să revină la serviciu. În acea perioadă urmează să fie o avalanșă de interviuri, la care vor participa cei care și-au pierdut job-urile pe durata pandemiei. Școlile și universitățile vor fi gata, din nou, să-și primească elevii și studenții. Virusul, însă, va pândi.

NU RATA: UN MILION DE DOLARI! DONAȚIE URIAȘĂ PENTRU CRUCEA ROȘIE!

În 2021, este posibil ca medicii să fi găsit soluții în lupta cu COVID-19. Este, însă, greu de crezut că, la momentul respectiv, pe piață va exista un vaccin care să combată coronavirusul.

Până la finalul anului viitor, pandemia ar urma să se termine și, în plus, vom avea și un tratament eficient. Întreaga lume se va afla în perioada de recuperare, din toate punctele de vedere.