Experiența șocantă a unei tinere. A mers la salon pentru vopsit, dar când s-a privit în oglindă, a izbucnit pe loc în lacrimi – Ce îi făcuse stilistul. FOTO

Publicat: 21/06/2021 | 09:31

O tânără pe nume Anabelle a mers la un salon, convinsă fiind că urmează să facă o schimbare de look pe cinste. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar aceasta a avut parte de o experiență șocantă. Atunci când s-a privit în oglindă, a izbucnit pe loc în lacrimi!

Anabelle s-a gândit să facă o schimbare de look. Din brunet, tânăra de numai 24 de ani a vrut să își facă părul balayage roșcat, așa că nu a mai stat pe gânduri și a mers direct la salon.

Încrezătoare în ceea ce avea să urmeze și extrem de bucuroasă că face acest pas, Anabelle a crezut că va arăta ca o prințesă la ieșirea din salon. Din păcate, experiența ei a fost cum nu se poate mai șocantă.

Pentru că avea părul brunet, acesta necesita o decolorare corectă pentru procedura de balayage, o procedură extrem de cunoscută în rândul tuturor tinerelor, ce constituie o trecere treptată de la o culoare la alta, un fel de degrade. Din păcate, stilistul nu s-a priceput deloc, iar atunci când s-a privit în oglindă, tânăra de 24 de ani a izbucnit în lacrimi.

Stilistul și-a bătut joc de părul ei

Neștiind, cel mai probabil, cum se face tehnica balayage, stilistul nu a decolorat corect părul tinerei și rezultatul a fost unul dezastruos. Dezamăgită fiind de experiența ei, Anabelle a împărtășit povestea ei în social media, iar fotografiile cu ea dinainte de procedură și după au devenit virale.

În timp ce unele domnișoare au compătimit-o și i-au spus că este cazul să dea în judecată salonul respectiv sau să ceară o corectare gratuită a procedurii sau a culorii, altele s-au amuzat copios, judecând-o pe Anabelle pentru alegerea greșită a salonului.