Experiență îngrozitoare pentru o tânără din Cluj! Cea mai bună prietenă a dat-o pe mâna proxeneților, în Italia! Fata credea că merge pentru un post de menajeră

Publicat: 17/02/2020 | 17:44

O tânără de 19 ani, din Cluj, a avut parte de o experiență teribilă, în Italia! Fata a fost păcălită de cea mai bună prietenă că merge să lucreze ca menajeră în străinătate. Când a ajuns acolo însă, a dat de… ”ghearele” proxeneților. Au urmat patru ani de chin.

Cum a pus piciorul în Italia, tânăra a fost sechestrată și amenințată că, dacă nu va face ce i se spune, respectiv să se prostitueze, familia acesteia va fi cea care va ”plăti” consecințele. Fata lipsită de apărare a trebuit să se supună proxeneților.

Timp de patru ani, fata a fost exploatată sexual în Italia și obligată să facă pe noapte cel puțin 500 de euro. Ea a rămas și însărcinată în acest timp, însă proxeneților nu le-a păsat de copil. Tânăra a fost obligată să avorteze ca să poată continua ”munca”. După ce a avortat, fata de 19 a fost dată pe mâna altui proxenet, din Germania.

În timp ce era transportată în Germania, victima a reușit să scape și să alerteze autoritățile. Ulterior cei doi proxeneți au fost prinși și condamnați la doar doi ani de închisoare cu executare, iar instanța din Cluj i-a acordat despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, potrivit monitorulcj.ro.