Exemplu că orice este posibil! Ea are 25 de ani, el 70. S-au căsătorit și au împreună un copil

Publicat: 14/02/2020 | 13:08

Viața bate filmul sau iubirea nu ține cont de vârstă. Acestea sunt doar două expresii de care trebuie să ținem cont în mod special astăzi, de Ziua Îndrăgostiților. O tânără de 25 de ani din Canada este exemplul perfect:  s-a îndrăgostit iremediabil de un bătrân de 70 de ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel, care acum are doi ani.

Povestea dintre cei doi a început în urmă cu cinci ani, când tânăra, Stefani Walper, l-a întâlnit pe Don la barul la care ea este angajată. Bărbatul venise însoțit de câțiva prieteni, iar pentru Stefani, întâlnirea cu el a fost dragoste la prima vedere.

„M-am îndrăgostit de el chiar în clipa în care i-am văzut pentru prima dată fața. A fost foarte straniu, pentru că toată lumea se concentra pe diferența de vârstă dintre noi doi. Mi s-a părut că este atât de chipeș și fermecător! Pur și simplu mă bucuram de fiecare dată când venea la bar” a povestit Stefani Walper, tânăra de 25 de ani, căsătorită cu un bărbat de 70 de ani.

 

Într-o seară, cei doi au ajuns să danseze până târziu în acel bar, înainte de a se retrage în locuința ei, iar din următoarea zi au rămas împreună.

Cum a reacționat familia ei când a aflat despre relație

Cu o diferență de 45 de ani între ei, pentru tânăra Stefani a fost destul de dificil să le mărturisească părinților despre noul său iubit, mai ales că aceasta își și dorea o familie cu bărbatul.

„Mama mea nu a fost deloc de acord. Nici tatăl meu, iar despre fratele meu nici nu mai spun! Toți trei au crezut că fac o greșeală imensă” a povestit ea.

„Când am aflat că are o relație cu un bărbat de o seamă cu tatăl ei, am fost șocată. M-am gândit că pierde timp în care ar putea cunoaște pe cineva de vârsta ei” a spus Janet, mama tinerei.

Cu timpul, însă, familia tinerei a acceptat relația ”controverstă” dintre cei doi, mai ales că… un nepoțel a apărut în peisaj.

„Care e problema? El e omul care îmi pune benzină în mașină, îmi aduce flori, îmi lasă bilețele frumoase pe oglindă și îmi masează tălpile și spatele în fiecare seară, după serviciu” a răspuns tânăra mesajelor negative din online.