EXCLUSIV| Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu despre divorțul Biancăi Drăgușanu: „E mai bine așa”

Publicat: 10/03/2020 | 15:29

Subiectul momentului este divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Se pare că povestea dintre cei doi a ajuns la final și nu la unul fericit.

Astăzi, au mers la notar pentru a pune capăt căsniciei lor. Se pare că, Alex Bodi a fost cel care a făcut primul pas, acesta a inițiat procedura de divorț. Bărbatul i-a trimis o notificare pentru a se prezenta în fața notarului, iar cei doi au stabilit de comun acord să divorțeze. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. PRIMA REACȚIE A LUI TRISTAN TATE, DUPĂ CE A AFLAT DE DIVORȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU: ”MAI BINE AR FI…”)

După ce a aflat de divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi , Cătalin Botezatu a avut și prima reacție. (VEZI ȘI: SCANDAL DE ZILE MARI LA NOTARIATUL LA CARE S-AU PREZENTAT BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI PENTRU DIVORȚ. BLONDINA A ȚIPAT ÎN STRADĂ: ”SUNAȚI LA 112!”

„Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar. Dar ce există în relația lor numai ei știu. Dacă au ajuns să nu se mai înțeleagă, e mai bine așa.”, a declarat Cătălin Botezatu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Divorț cu scandal

Deși decizia de a divorța a fost luată de comun acord, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au făcut spectacol la notar. În această dimineață cei doi au mers la un birou notarial pentru a pune capăt căsniciei lor, unde a izbucnit un scandal monstru.

La un moment dat, Bianca Drăgușanu a ieșit la fereastra notariatului și a strigat cât a putut, în stradă: „Sunați la 112! Sunați la 112!”, iar la câteva momente pe fereastră a fost aruncat un telefon, conform wowbiz.ro. Se pare că, vedeta la acuzat pe Alex Bodi că i-a luat telefonul și l-a spart.