EXCLUSIV. Tatăl Andreei Bălan, declarații din izolare. Ce spune Săndel Bălan despre relația cu fiica și nepoatele

Publicat: 14/04/2020 | 12:47

În plină pandemie de coronavirus, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a stat de vorbă cu Săndel Bălan. Aflat în izolare, tatăl Andreei Bălan ne-a povestit cum își petrece timpul, dar și ce planuri are după ce viața va reveni la normal. De asemenea, Săndel Bălan ne-a spus și cum se înțelege cu fiica lui, dar și cu nepoțelele!

Aflat în izolare la Ploiești, tatăl Andreei Bălan ne-a împărtășit câteva dintre lucrurile pe care le face în această perioadă grea pentru toată lumea. Chiar dacă activitatea muzicală din cadrul evenimentelor îi este suspendată, pentru moment, Săndel Bălan se ocupă în continuare de elevii lui, pentru care muncește din greu, scriind diverse melodii și se pregătește pentru perioada în care totul va reveni la normal.

CITEȘTE ȘI – CUM ARĂTA ANDREEA BĂLAN CÂND AVEA DOAR 10 ANI. IMAGINI DE ARHIVĂ. A LUAT MICROFONUL ȘI…

„În această perioadă m-am autoizolat la domiciliu, în Ploiești și nu pierd timpul. Îmi ocup aproape toată ziua scriind melodii pentru tinerii artiști care vor să devină cunoscuți în showbizul nostru și mă pregătesc de momentul în care totul va reveni la normal, căci această perioadă de izolare nu va dura o veșnicie. 

Din vară cred că va începe sezonul concertelor organizate de primării, atât pentru artiștii pe care îi manageriez, cât și pentru fiica mea, Andreea Bălan”, a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1  DIN ROMÂNIA. 

Mai mult, tatăl Andreei Bălan ne-a mărturisit că are o relație extrem de apropiată cu fiica lui și chiar dacă nu locuiesc împreună, țin aproape zilnic legătura prin intermediul telefonului.

NU RATA – ANDREEA BĂLAN, O MĂMICĂ DE NOTA 10! CUM SE DESCURCĂ CU ELLA ŞI CLARA ÎN PERIOADA CRIZEI PROVOCATĂ DE CORONAVIRUS

„Țin aproape zilnic legătura cu soția și cu Andreea Bălan, căci ele stau la București. Mă interesez îndeaproape de starea lor, dar și de starea nepoțelelor mele pe care le iubesc foarte mult și de care mă bucur enorm” a mai declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România. 

Săndel Bălan este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și compozitori de la noi. Acesta a compus toate hit-urile trupei Andre și, în prezent, manageriază o mulțime de copii pe care vrea să-i lanseze pe piața muzicală. Ceea ce nu multă lume știe despre Săndel Bălan este faptul că este inginer de top cu două brevete de invenție.