EXCLUSIV | „Sexy Urlaţi” şi gaşca de fete l-au distrat până dimineaţă pe Marian Oprişan! Într-un final, l-au şi filmat pe baronul PSD

Publicat: 08/12/2019 | 16:58

De când s-a despărţit de fotbalistul-karateka, „Sexy Urlaţi” este pusă numai pe distracţii şi profită din plin de fiecare weekend, fiind nelipsită de la petrecerile organizate de cluburile de fiţe din Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă arată imagini exclusive cu sexoasa şi prietenele ei, în timp ce îl distrau pe nimeni altul decât Marian Oprişan, baronul PSD de Vrancea.

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una memorabilă, atât pentru „Sexy Urlaţi” şi gaşca ei de prietene, cât şi pentru Marian Oprişan, care a fost prezent la Nuba, petrecând alături sexoasele petrecăreţe. Drept dovadă, sunt chiar imaginile care au fost postate pe reţelele de socializare, chiar de gaşca veselă, în timp ce se unduiau provocator, iar la un moment dat, apare în cadru şi baronul PSD. Chiar dacă a fost destul de discret în gesturi şi mişcări de dans, cu siguranţă era mândru şi se simţea foarte bine într-o astfel de companie.

„Sexy Urlaţi” şi gaşca de fete l-au distrat pe Marian Oprişan

„Sexy Urlaţi” şi fotbalistul-karateka şi-au spus ADIO

Între brunetă şi fostul sportiv nu mai există deloc cale de împăcare, disputele dintre ei fiind de notorietate în ultimele luni. În urmă cu aproape o lună, între Sexy-Urlaţi şi fotbalistul-karateka a avut loc un scandal, în urma căruia ex-sportivul a lovit-o cu o sticlă în cap pe fosta lui iubită (TOATĂ POVESTEA AICI).

După o poveste de dragoste mai ceva ca-n filme, ”Sexy Urlați” a obținut ordin de protecție împotriva iubitului fotbalist. Polițiștii de la Secția 2 au luat măsuri în urma acestui episod violent.

Mai surprinzător este faptul că, ulterior, fostul sportiv s-a mișcat extrem de repede. Potrivit unor surse din mediul judiciar, acesta a depus o contestație împotriva ordinului de protecție. Site-ul nr.1 din România a aflat că magistrații au respins, între timp, acțiunea.