Exclusiv! Scandal ca în filme în miez de noapte între Poliția Română și doi tineri! Un agent a bătut cu bestialitate un bărbat. VIDEO

Publicat: 08/04/2020 | 23:10

Imagini halucinante surprinse la ceas de seară, în Capitală. Doi bărbați au fost opriți pe stradă de doi agenți de la Rutieră și au fost amendați cu suma de  12.000 fiecare pentru că nu aveau declarație pe proprie răspundere și nici act de identitate. Mai mult, în timpul interogării, între oamenii legii și cetățenii români a izbucnit un scandal ca în filme.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a intrat în posesia unei filmări extraordinare, în care un polițist îl bate cu bestialitate pe unul dintre indivizi.

Imaginile terifiante sunt surprinse miercuri noapte, în zona Pantelimon, din Capitală. Cei doi indivizi umblau stingheri pe stradă când agenții de Poliție i-au oprit și le-au cerut să se legitimeze. Lucrurile au degenerate rapid, după ce cetățenii români au refuzat să prezinte actul de identitate, delcarația sau să meargă la Secția de Poliție. Unul dintre agenți și-a ieșit din fire și l-a  lovit cu pumnii de zeci de ori pe unul dintre inculpați, în timp ce tânărul striga ”De ce dai, de ce dai?” cu disperare.

CITEȘTE ȘI: DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ a Patriarhiei Române cu privire la sărbătorile pascale/

”Cu privire la imaginile apărute în spațiul public , vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbați au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare.”, scrie în comunicat.

CITEȘTE ȘI: SOLIDARITATE FĂRĂ DEMAGOGIE . Țara în care miniștrii și parlamentarii AU RENUNȚAT

Cu privire la modul în care a  acționat polițistul,  Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale.