EXCLUSIV! S-a aflat identitatea bărbatului care a bătut-o pe Daniela Crudu: “Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge”. Cei doi erau iubiți de puțin timp

Publicat: 09/02/2020 | 12:44

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie în exclusivitate identitatea bărbatului care a bătut-o în zorii acestei dimineți pe Daniela Crudu. Martorii care au vpzut-o pe vedetă au declarat că se afla într-o stare deplorabilă și că fusese dată afară din casă de partenerul agresor. Cunoscuta brunetă era de puțin timp împreună de cel de care s-a îndrăgostit; ea a pus primele poze cu noul iubit cu puțin timp înainte de Revelion.

Citește și: Comunicatul Poliției, după ce Daniela Crudu a cerut ajutorul la 112 ca să scape de iubitul bătăuș

Cine este și cu ce se ocupă bărbatul care a bătut-o pe Daniela Crudu

Potrivit declarațiilor făcute de unul dintre martori, Daniela Crudu a așteptat medicii și polițiștii afară din casă, pentru că iubitul bătăuș a izgonit-o. Agresorul se numește Seco Dubravko și este originar din Croația. Transportată pe targă la Spitalul Universitar, vedetei i s-a spus că nu are nevoie de internare, însă, la câteva ore, ea a revenit pentru că s-a simțit extrem de rău. La scurt timp a ajuns și un echipaj de la Secția 25 de Poliție din București, însă, bruneta nu a dorit să depună plângere împotriva partenerului său.

Citește și: EXCLUSIV | Daniela Crudu, diagnostic crunt după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei

“Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge. A spus că a bătut-o prietenul ei, cetățeanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea să depună plângere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit că nu e nevoie de internare. A plecat acasă, iar azi a revenit la spital, unde a acuzat noi dureri. A venit acolo și un echipaj al secției 25, dar a refuzat mai departe să depună plângere. A completat un formular pentru ordin de protecție, dar nu a acumulat punctajul și s-a stabilit ca nu este necesar”, a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, unul dintre cei care au văzut-o pe Daniela Crudu după ce aceasta a sunat de urgență la 112.

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

“Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, a declarat Daniela Crudu în cadrul unui interviu mai vechi.