EXCLUSIV. Prima reacție a lui Tristan Tate, după ce a aflat de divorțul Biancăi Drăgușanu: ”Mai bine ar fi…”

Publicat: 10/03/2020 | 13:59
După ce a aflat de divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi , Tristan Tate a avut și prima reacție. 

Astăzi, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au prezentat la notar pentru a pune capăt mariajului lor. Cel care ar fi făcut primul pas este Alex Bodi, care i-ar fi trimis Biancăi Drăgușanu o înștiințare prin care trebuia să se prezinte la notar. Doar că, la un moment dat, ar fi izbucnit un scandal monstruos.

Bianca a ieșit la fereastra notariatului și a strigat în stradă: „Sunați la 112! sunați la 112!”. Iar apoi, pe fereastră a fost aruncat un telefon mobil, care părea să fie al lui Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro. În jurul orelor 13:00, cei doi au ieșit din notariat, vizibil afectați de situația de față.

După ce a aflat de divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi , Tristan Tate a avut și prima reacție.

”Nu mă interesează. Mai bine ar fi întrebat Victor despre asta. Am avut tunsori care au rezistat mai mult decât ”relația” mea cu Bianca. Părerea mea nu este importantă”, a declarat Tristan Tate, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu, în lacrimi de ziua ei de naștere

De ziua ei de naștere, Bianca Drăgușanu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, acolo unde la un moment dat a izbucnit în lacrimi. Vedeta le-a mărturisit telespectatorilor că a fost certată de soțul ei, chiar la 12 noaptea, când a împlinit 38 de ani. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU L-A FILMAT PE ALEX BODI LA SCURT TIMP DUPĂ CE ACESTA A AGRESAT-O FIZIC ÎN PARC PE MAMA EI)

Alex Bodi a intrat, ulterior, în direct și a dat de înțeles faptul că Bianca îl suspectează mereu de infidelitate.

”În momentul în care noi doi ne confruntăm e ceva super exploziv. Certurile astea nu duc undeva ok pentru că si ea e epuizată. Sunt mulți factori: drumurile, calatoriile mele, faptul că sunt distant, intervin gelozii de pe partea amândurora. Eu incerc sa o inteleg pe ea ca femeie și o întreb anumite chestii. Ea, pe mine, ca bărbat, la fel mă înțelege, dar ea mă acuză de multe ori de niște lucruri, lucruri pe care eu în trecut le-am facut, dar nu inseamna că le fac tot timpul”, a spus Alex Bodi la Teo Show.