EXCLUSIV. Prima reacție a lui Jador după ”măcelul” de pe litoral: ”S-a întâmplat din senin…”

Publicat: 14/06/2020 | 17:30

A fost ”măcel” în parcarea unui club de pe litoral! Șase ”gorile” au tăbărât asupra lui Mario Fresh, Jador, a cameramanului care îi însoțea și a unui cuplu de prieteni. De față era și Alexia Eram, fata Andreei Esca. Jador a oferit prima reacție, pentru CANCAN.RO.

CITEȘTE ȘI: MARIO FRESH ȘI TOVARĂȘUL LUI, JADOR, MĂCELĂRIȚI DE 6 GORILE! MOTIVUL…

Totul s-a petrecut în parcarea din fața clubului, atunci când Mario Fresh, Jador și ceilalți au părăsit locația și se îndreptau spre hotel. Agresorii i-au lovit cu pumnii, iar cel mai șifonat a ieșit Mario Freș, iubitul Alexiei. Din informațiile pe care le are CANCAN.RO, artistul ar avea maxilarul spart, dar și o contuzie puternică la spate. ”Gorilele”, care ceruseră la un momend dat ”să se aducă săbiile”, s-au potolit abia când Alexia a început să strige.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Prima reacție a lui Jador după ”măcelul” de pe litoral. Doar Lino Golden a scăpat

Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că totul ar fi început de la un refuz al lui Jador. Se întâmplase în club, când mai multe fete au intrat în discuții cu el, cerând-i chiar să facă poze, dar artistul le-a refuzat, motivând că este obosit. Imediat după ce bătăușii au dispărut, victimele lor s-au deplasat la cea mai apropiată secție de Poliție, unde au depus plângeri. Nu au ajuns încă la INML, dar o vor face, cel mai probabil, în prima zi a săptămânii viitoare. (NU RATA: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, DIN NOU ÎMPREUNĂ? AU FOST SURPRINȘI ÎMBRĂȚIȘAȚI ÎNTR-UN CLUB DIN MAMAIA. VIDEO)

Singurul care a scăpat de teroarea din parcare a fost Lino Golden, care a păsăsit clubul cu o oră înaintea prietenilor lui pentru că oboseala îl ajunsese.