EXCLUSIV. Momente de coșmar pentru Radhu, celebrul cântăreț de cumbia. A rămas blocat în trei țări diferite, în pandemie: „Nimeni nu purta mască de protecție”

Publicat: 24/06/2020 | 18:42

Pandemia mondială de coronavirus le-a dat mari bătăi de cap artiștilor, mai ales celor care s-au aflat în alte țări decât în cea în care locuiesc. Radhu, celebrul cântăreț de cumbia și bunul prieten al Laurei Zapata a trecut prin momente de coșmar, după ce a rămas captiv în nici mai mult, nici mai puțin de trei țări. 

Radhu, celebrul cântăreț de cumbia a trecut prin momente de coșmar din cauza pandemiei de coronavirus. I s-au anulat evenimentele, planurile și a rămas în izolare în trei țări diferite.

NU RATA  – SORA THALIEI A ATERIZAT LA BUCUREȘTI! A AȘTEPTAT-O LA AEROPORT PRIETENUL EI CEL MAI BUN GALERIE FOTO ȘI VIDEO

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, artistul a făcut primele declarații despre cele întâmplate și ne-a mărturisit că a fost extrem de speriat de faptul că pandemia l-a pus într-o situație dificilă. Lucrul care l-a îngrijorat cel mai mult pe Radhu a fost acela că nimeni nu purta mască de protecție, deși autoritățile au transmis reguli clare în acest sens.

„Nu mai erau zboruri spre Europa! Argentina a închis frontierele și singura șansă a fost să zbor în Brazilia, în plină pandemie! Eram panicat în Brazilia, era foarte aglomerat și nimeni nu purta mască de protecție, în afară de mine. A fost un coșmar. În Marea Britanie am fost în depresie 2 luni, din cauza vremii” a declarat Radhu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Din fericire, artistul a ajuns în siguranță acasă, iar acum așteaptă să urce din nou pe scenă și să-i bucure pe fanii săi cu melodiile lui, în special cu ultimul hit lansat în America de Sud, de producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan.

CITEȘTE ȘI – LAURA ZAPATA, RĂSFĂȚATĂ ÎN ROMÂNIA. CE MĂNÂNCĂ “REGINA TELENOVELELOR MEXICANE” CA SĂ ARATE AȘA DE BINE!

Laura Zapata, la un pas de tragedie din cauza cutremurului din Mexic

În data de 23 iunie, în Mexic a avut loc un cutremur extrem de puternic, cu o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter. Radhu a intrat și atunci în panică, din cauza faptului că buna lui prietenă, Laura Zapata, nu putea fi contactată. Artistul s-a gândit la ce este mai rău, însă a avut speranță și credință că regina telenovelelor este în afar oricărui pericol.

Radhu, alături de Laura Zapata

„După ore de panică, am reușit, într-un final, să iau legătura cu Laura Zapata. Nu putea fi contactată nici ea, nici familia ei. M-am speriat, normal. Laura mi-a zis că este bine, atât ea, cât și familia ei. Cutremurul a fost mare și s-a speriat foarte tare, însă ea este o femeie credincioasă, a aprins o candelă Fecioarei din Guadaloupe, pentru a se ruga să nu mai vină vreo replică” a mai spus Radhu, pentru CANCAN.RO.