EXCLUSIV. Miliardarul Bogdan Buzăianu a cântat cu „Bere Gratis”! Imagini fabuloase cu afaceristul rotofei acuzat de devalizarea „Hidroelectrica” cântând îndrăgostit, suspendat de tavan!

Publicat: 27/04/2021 | 23:49

Miliardarul Bogdan Buzăianu a fost dintotdeauna tipul de personaj căruia i-a plăcut să fie în centrul atenției, dar, în același timp, voia să treacă neobservat. Iar pentru aceasta, a făcut și „donații” importante. Afaceristul acuzat că ar fi „orchestrat” jaful de la Hidroelectrica a plătit un videoclip al trupei „Bere Gratis”, pentru a fi distribuit ca „actor” și solist în piesă. CANCAN.RO vă prezintă imaginile cu cel etichetat drept „cel mai mare băiat deștept din Energie” în plină acțiune, în filmarea pentru melodia „Cineva mă iubește”, lansată în 2003.

În ultimii ani, Bogdan Buzăianu, cunoscut și ca „devalizatorul Hidroelectrica”, a ales să-și exporte”aroganțele” în Saint-Barth, o insulă luxuriantă, parte a Franței, situată în Marea Caraibelor. Acolo organizează petreceri faraonice, la finalul cărora achită note de zeci de mii de euro. Până să devină celebru peste hotare, bossul s-a străduit să impresioneze din toate punctele de vedere în România.

În anul 2004, atunci când la Ministerul Economiei era bine poziționat Dan Ioan Popescu – nașul lui Bogdan Buzăianu, de altfel -, omul de afaceri a parafat, prin Energy Holding, companie pe care o controla, cel mai mare contract de energie cu Hidroelectrica. „Tunul” a avut o valoare a energiei tranzacționate de aproape 1 miliard de dolari. Doar unul dintre contracte, ele au fost mai multe, acesta controlând mai multe societăți, de fapt. Însă, cu un an mai devreme, se implica activ în industria muzicală. Pe timpul celuilalt scandal uriaș în care a fost primadona, cel al retehnologizării Porților de Fier. Un alt dosar pe care nimeni nu a vrut să-l ancheteze cu adevărat.

Filmări în Fribourg, Elveția

Grație trupei de pop-rock Bere Gratis, dar și capitalului, Bogdan Buzăianu a ajuns distribuit ca „actor” si solist în piesa „Cineva mă iubește”, filmată – atenție – în Fribourg, Elveția, țară care nu-i este deloc străină omului de afaceri. Reamintim că milionarul care a devalizat până și Gambia a renunțat la cetățenia română în 2008, devenind cetățean elvețian. Renunțarea la cetățenia română, în timp ce toată presa vuia de jaful Hidroelectrica, a fost o joacă de copii. Ceea ce ar trebui să nască niște semne de întrebare deoarece nimeni nu poate renunța la cetățenie fără niște semnături ale unor factori politici esențiali și fără avize date de niște instituții-cheie. (NU RATA: MILIARDARUL ROMÂN, ACUZAT CĂ A SĂRĂCIT UN STAT AFRICAN, PETRECERE FARAONICĂ PE INSULA BOGAȚILOR: BĂUTURI DE ZECI DE MII € ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE!)

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, în vara anului 2002 trupa „Bere Gratis” a făcut o deplasare în Fribourg, unde a înregistrat, la „Relief Studio”, trei piese: „La tine aș vrea să vin”, „Străzi albastre” și „Cineva mă iubește”. Drept răsplată pentru ospitalitatea și generozitatea oferite, rotofeiul Bogdan Buzăianu a avut privilegiul să apară în videoclipul ultimei melodii din lista de mai sus, cântând și dansând.

Îmbrăcat la patru ace, dar suspendat la propriu, ca un acrobat!

Conform unor surse, Bogdan Buzăianu ar fi contribuit financiar la realizarea și promovarea albumului din care au făcut parte și cele trei videoclipuri filmate în Elveția. În semn de recunoștință, membrii trupei i-au oferit șansa „devalizatorului Hidroelectrica” să apară ca „actor- cântăreț” – suspendat la propriu, ca un acrobat – în piesa „Cineva mă iubește”. Pe durata filmărilor, miliardarul apare sobru, îmbrăcat la patru ace și cu ochelari de soare.

(VEZI ȘI: NEPOTUL MILIONARULUI ACUZAT CĂ A SĂRĂCIT UN STAT AFRICAN S-A REFUGIAT ÎN ROMÂNIA! + ȘI-A PĂRĂSIT SOȚIA PENTRU O FINEȚE DE LA MALUL MĂRII)

Bogdan Buzăianu, îmbrăcat la patru ace, dar suspendat la propriu, ca un acrobat

Mihai “Miță” Georgescu, fondatorul trupei Bere Gratis: “Prefer să stau deoparte. Vă rog să mă înțelegeți”

CANCAN.RO a luat legătura cu  Mihai „Miță” Georgescu, cel care a fondat trupa Bere Gratis în 1998, pentru a afla contextul în care Bogdan Buzăianu a ajuns în respectivul videoclip. Artistul nu a fost prea darnic cu cuvintele, preferând să păstreze tăcerea.

Reporter: Salut, Miță! Cum a ajuns Bogdan Buzăianu în videoclipul piesei “Cineva mă iubește”?

– Ce subiect e acesta? Nu m-a sunat nimeni în 2003 și sunt întrebat acum? Nu înțeleg legătura.

Reporter: Lumea se întreabă cum și în ce calitate a ajuns acolo dânsul.

– Cine? Nu discut despre acest subiect, nu am ce comenta pentru că totul s-ar interpreta ulterior. Prefer să-mi văd de treaba mea.

Reporter: Este adevărat că domnul Bogdan Buzăianu a finanțat videoclipul?

– Repet, nu discut despre acest subiect. Nu văd rostul. Am văzut că au apărut multe lucruri despre dânsul de câteva zile, motiv pentru care prefer să stau deoparte. Vă rog să mă înțelegeți.

Mihai „Miță” Georgescu, fondatorul trupei „Bere Gratis”

Petrecere faraonică într-un restaurant din St. Barth

La finalul săptămânii trecute, CANCAN.RO v-a prezentat, în exclusivitate, imagini cu Bogdan Buzăianu cum petrecea ca un adevărat șeic, cu băutură fină și preparate alese. Multimilionarul nu era singur, ci alături de asistentul său, dar și de nepotul său preferat, Dragoș. Lângă cei doi se aflau și soțiile lor. La masa pe care afaceristul care a devalizat Gambia a rezervat-o era o agitație de nedescris, ospătarii fiind în alertă maximă, Bossul fiind foarte pretențios.

Bogdan Buzăianu și nepotul său, Dragoș, petrecere faraonică în St. Barth. La chef a luat parte și soția lui Dragoș Buzăianu, dar și mai mulți prieteni și apropiați de-ai milionarului

Bogdan Buzăianu a ajuns celebru inclusiv în presa din Franța, o televiziune prezentând și suma fabuloasă pe care omul de afaceri o cheltuia, de regulă, în fiecare seară când ajungea la restaurantul lui preferat din St. Barths. „În jur de 10.000, poate chiar mai mult”, a fost mărturia făcută de un ospătar.

(VEZI AICI: IMAGINI CU PROPRIETATEA SECRETĂ DE 30 MIL. € A MULTIMILIARDARULUI ROMÂN BOGDAN BUZĂIANU)

Cum sunt pedepsiți complicii lui Buzăianu

În ciuda acestor aroganțe, anchetatorii români par legați de mâini și de picioare în mega-dosarul jafului de la Hidroelectrica. În timp ce complicii multimilionarului au fost fie condamnați la închisoare, fie se află în „drum” spre o pedeapsă, Buzăianu nu a fost chemat nici măcar să dea o declarație.

Costin Răducu Alexandrescu, administratorul Energy Holding și cel mai bun prieten al lui Buzăianu, se îndreaptă către închisoare cu pași repezi, în timp ce prietenul lui se răsfață cu delicatese în sudul Franței și în insula bogatilor, Saint Barthelemy

În schimb, fostul director al „Hidroelectrica”, Traian Oprea, dar și Adrian Chebuțiu (paravanul lui Buzăianu de la UCM Reșita) au fost deja condamnați aspru. Spre aceleași pedepse se îndreaptă acum și „mâinile drepte” ale lui Buzăianu. E vorba de Costin Alexandrescu, zis „Tati” și Lavinia Țicu, zisă „Coana Mare”, care, în ianuarie anul acesta, au fost trimiși în judecată pentru delapidare în dosarul „Energy Holding”. De fapt, tot opera „băiatului deștept” din Energie, Bogdan Buzăianu.

„Primul inculpat, Costin Răducu Alexandrescu, în calitate de administrator și cea de a doua inculpată, Lavinia Țicu, în calitate de director economic ai unei societăți comerciale, în perioada 19.08.2009-30.04.2010 au transferat în mod nejustificat, fără contra prestație, suma de 59.480.839 lei către o altă societate comercială, prin semnarea ordinelor de plată care au generat șapte transferuri bancare, prejudiciind prin aceasta societatea pe care o administrau și, implicit, creditorii acesteia”, arată procurorii.

Imposibil de crezut că cei de mai sus au făcut aceste tranzacții de capul lor, ei fiind cel mai probabil puși de Buzăianu să le facă, Bossul comunicând cu ei zilnic printr-un sistem criptat de comunicații instalat pe laptopuri care erau schimbate periodic. Cel mai probabil, ei vor merge direct la pușcărie, dosarul fiind beton, în timp ce Buzăianu va petrece în continuare verile în palatul din Beaulieu sur Mer și iernile în căldurosul Saint Barthelemy. Că așa-i în fotbal, vorba aceea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.