EXCLUSIV. Mega-scandal cu Adi Minune și fratele lui: ”Au sărit la bătaie, totul a plecat de la nevestele lor…” Finul vine în România să-i apere pe cei doi

Publicat: 09/04/2000 | 19:03

Mega-scandal în lumea manelelor! Iar implicat, fără voie, este chiar celebrul Adi Minune. Totul s-a întâmplat la Ștefănești, acolo unde locuiește artistul. Se pare că totul a plecat de la niște rude mai îndepărtate ale lui Minune, care s-au mutat, recent, acolo.

O sursă a CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a dezvăluit că scandalul a plecat după o ceartă între soția lui Adrian Minune și soția uneia dintre rudele lui proaspăt ajunsă la Ștefaănești. ”Cele două și-au aruncat vorbe grele, nu știu de unde a pornit, dar s-au certat rău. Fiecare a plecat acasă, dar câteva minute mai târziu, soțul femeii a venit cu niște flăcăi la Minune și la fratele lui să se războiască. A ieșit scandal mare. Se pare că a fost chemată Poliția, ar fi ajuns acolo și mascații”, a povestit sursa noastră.

Au intervenit, în dispută, și apropiații lui Adi Minune, care s-au oferit săl ajute. Unul dintre ei, chiar finul manelistului, David Turcu. ”Dacă nașul meu Adi, dar și Marian, au probleme, mă mut la Ștefănești, acolo”, a spus cel căruia Minune i-a botezat fetița.

David Turcu se află în Italia de mai mulți ani, dar este decis să vină în România, pentru a-l ajuta pe nașul lui.