EXCLUSIV. Loredana Chivu, primele declarații după ce s-a scris că a fost agresată fizic și verbal de soția unui milionar: “Subiectul este total nereal”. Ce decizii drastice a luat

Publicat: 14/05/2021 | 12:14

CANCAN.RO a contactat-o telefonic pe Loredana Chivu în legătură cu informațiile apărute în legătură cu agresiunea fizică și verbală la care ar fi fost supusă de soția unui milionar. Cu tristețe în glas, dar și cu multă nemulțumire, fosta asistentă TV a negat că a fost implicată într-un amantlânc și ne-a dezvăluit ce hotărâri a luat după ce i-a fost pătată imaginea.

Loredana Chivu, primele declarații despre așa-zisa agresiune

În cadrul interviului pe care ni l-a oferit în exclusivitate, blonda sexy ne-a spus că a avut lacrimi în ochi când a aflat despre subiectul care a anunțat așa-zisul episodul violent în care ea ar fi fost victimă. Diva a subliniat că niciun cuvânt nu este adevărat din ceea ce s-a scris și este decisă să își facă dreptate în instanță.

“Subiectul este total nereal! O să dau în judecată publicația care a scris povestea mincinoasă. Cineva din interior are ceva personal cu mine, altfel nu ar minți atât de mult la adresa mea. Eu am decis să nu mai apar la nicio emisiune realizată de televiziunile trustului Intact”, a declarat Loredana Chivu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Vezi și: Loredana Chivu, jignită pe Instagram: “Dacă înțelegi ce vreau să zic”. Unii dintre fani au rămas muți de uimire când au văzut gestul blondei

Ulterior, fosta asistentă TV a mai mărturisit că mulți dintre apropiații săi se întristează și se consumă pentru lucrurile false care se scriu despre ea.

“Am și eu familie, rude, suferă pentru mine când văd astfel de articole. Acum sunt singură, dar e foarte urât ce se întâmplă în presa din 2021”, ne-a mai precizat Loredana Chivu.

Citește și: Loredana Chivu rupe tăcerea! A spus totul despre milionarul din Arad: “Nu este însurat!”

Loredana Chivu, la medic astăzi

În cursul acestei zile, îndrăgita blondă va merge la doctor ca să afle cum evoluează starea ei de sănătate, având în vedere că încă se chinuie cu urmările procedurii eșuate cu AQUAfilling-ul injectat în fese.

Descoperă și: Cum a reacționat un african înfierbântat după ce Loredana Chivu și-a pus o poză în care poartă o cămașă descheiată, fără să aibă sutien | FOTO

Sursa foto: Facebook & Instagram