EXCLUSIV. Jador renunță la manele? Ce surpriză uriașă a pregătit artistul, pentru fanii săi: „Am vrut să demonstrez că…”

Publicat: 11/06/2020 | 12:25

CANCAN.RO are cea mai tare exclusivitate pentru fanii lui Jador! Tânărul manelist e pus pe fapte mari, așa că nu încetează să surprindă. 

Jador le-a pregătit fanilor săi cea mai mare surpriză. După ce a debutat în lumea manelelor și a cunoscut un succes răsunător, artistul s-a gândit să se reprofileze. Tocmai de aceea, va lansa o piesă în limba spaniolă. Da, ați auzit bine! Motivul ni l-a spus chiar el: se pare că Jador a vrut să demonstreze faptul că poate cânta orice, mai ales în condițiile în care, susține el, maneliștii sunt deseori batjocoriți și luați în râs.

NU RATA – JADOR A DAT DE BELEA! POLIȚIA RUTIERĂ L-A LĂSAT FĂRĂ PERMIS PE TÂNĂRUL MANELIST: „CÂND TE GRĂBEȘTI, ÎI DAI UN PIC…”

„Mi-a venit ideea asta așa, pentru a demonstra că sunt un artist complet, pentru a le arăta fanilor mei, dar și celor care mă critică, faptul că pot cânta orice. Sunt fericit că am reușit, piesa o să fie blană și sper să aibă măcar jumătate din succesul celor pe care le-am lansat până acum. Am fost pregătit să fac față unei noi provocări și să-mi demonstrez mie, în primul rând, că pot să fac tot ce mi-am propus”, a spus Jador, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Jador are regrete în dragoste

Mai mult, artistul ne-a declarat, în exclusivitate, că un alt motiv pentru care a vrut să lanseze o melodie în limba spaniolă, atât de sensibilă, este faptul că are anumite regrete în dragoste.

CITEȘTE ȘI – PROBLEME PENTRU JADOR ȘI CULIȚĂ STERP, O MELODIE DE TOP LA CARE AU COLABORAT, ȘTEARSĂ DE PE YOUTUBE. MOTIVUL

„Piesa asta este pentru o fostă iubită, o fată pe care am respectat-o mult și pentru care am avut sentimente puternice. O femeie pe care o regret, însă viața merge înainte” a mai spus Jador. Acum rămâne de văzut ce loc va ocupa piesa lui Jador, în trendingul de pe Youtube.