EXCLUSIV. Jador îi declară „război” soțului Vulpiței, după ce a ajuns pe locul 1 în trending: „Vă arăt eu cum se face”

Publicat: 11/04/2020 | 20:29

Războiul talentelor continuă! După ce Viorel s-a lansat și el pe piața muzicală alături de Maria Constantin și a ajuns pe locul 1 în trendingul de pe Youtube, Jador s-a arătat a fi uimit de ceea ce se întâmplă! Manelistul ne-a oferit declarații exclusive despre ceea ce crede el cu privire la această situație, dar și ce are de gând să facă, pentru a-l detrona pe Viorel!

Obișnuit să fie mereu pe locul 1 în trendingul de pe Youtube, lui Jador nu i-a venit să creadă atunci când a văzut că Viorel, soțul Vulpiței, a ajuns el pe locul 1 cu melodia pe care a lansat-o în compania Mariei Constantin. Extrem de amuzat de situație, talentatul manelist a postat pe Instagram un video în care le spune fanilor săi că va lansa în numai câteva zile o piesă care va ajunge pe locul 1 și care îl va detrona pe Viorel!

„A ajuns Viorel pe locul 1, vreți să vedeți? Poftim! Lasă că în 2-3 zile scot eu o piesă și ajunge locul 1, o să fiu locul 1 iar, cum mi-au obișnuit fanii” a spus Jador.

Mai mult, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Jador a continuat șirul explicațiilor și ne-a mărturisit că nu are nicio problemă cu faptul că Viorel etse pe locul 1 în trending și singurul lui scop este acela de a-și bucura fanii cu piese frumoase, așa cum a făcut tot timpul.

„Eu o dau așa, în glumă. Da, nu mi-a venit să cred când am văzut că Viorel e pe locul 1. Întâi Vulpița, acum el…Eu nu am nimic cu oamenii ăștia. Eu dacă scot o melodie, o fac pentru fanii mei și știu că va ajunge pe locul 1 în trending pentru că la mine așa era și înainte să apară Vulpița cu Viorel, eu mereu am ajuns în primele locuri de pe Youtube, dar prin munca mea. Și le mulțumesc fanilor care mă apreciază și care îmi ascultă piesele!

Îi apreciez pe Vulpița și Viorel pentru că știu că muncesc să-și depășească statutul și ăsta e lucru mare. Au ambiție, se vede. Lumea îi place, cumva. Fiecare om are publicul lui, eu cred doar că al meu e mai numeros. De-abia aștept să vedeți ce bombă de melodie o să lansez. Atunci să vă mai țineți cu toții, că vă arăt eu cum se face!” a spus Jador, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.