EXCLUSIV. Hannelore de la Insula Iubirii, speriată de coronavirus. Ce părere are fosta concurentă de la Antena 1, despre epidemia din România: „Cumpără unii…”

Publicat: 15/03/2020 | 17:24

În plină epidemie de coronavirus, Hannelore de la Insula Iubirii a făcut declarații exclusive referitoare la situația din România, dar a mărturisit și cum se protejează de Covid-19.

Pe Hannelore de la Insula Iubirii a speriat-o epidemia de coronavirus din România, însă fosta concurentă de la Antena 1 se protejează cum poate mai bine și ține cont și de un aspect foarte important: pentru că lucrează cu zeci de copii la școala ei de dans, Hanne este atentă și la starea de sănătate a micuților.

În exclusivitate pentru cancan.ro, Hannelore a făcut primele declarații despre epidemia de coronavirus din România. Blondina spune că nu-i înțelege pe cei care au golit rafturile din magazine și cumpără în exces alimente de tot felul și mărturisește că sloganul #stauîncasă nu a afectat-o deloc, căci nici înainte nu prea ieșea prea des.

„Sincer, toată lumea își dă cu părerea, toți cred că știu de toate. Eu, personal, prefer să mă protejez de toată această mebunie atât pe mine, cât și copiii cu care lucrez. O fi sau nu atât de grav, o fi manipulare, interes politic, financiar etc, eu aleg să cred în acest virus decât să mă trezesc că îl și am.

Nu am făcut cumpărături speciale, mă amuză când văd știri despre oameni care golesc magazinele, care cumpără tone de alimente de tot felul care oricum se strică în timp, dacă nu le consumi. De exemplu fructele și legumele… Nu ies de fel mult din casă, așa că nu mă afectează perioada asta. Sala de balet este în spatele casei, în aceeași curte. Erau și înainte zile în care nu plecam de acasă, acum cu atât mai mult nu fac asta.

Epidemia de coronavirus mă afectează doar în plan financiar, dar cred că nu sunt singura, toată lumea are de suferit. Sunt o fire activă și îmi place să am mult de lucru, să am activități. Locuind la curte, nu te poți plictisi niciodată. A sosit rândul dulapurilor, rândul curățeniei generale, bucuria cățelușilor că ne jucăm mai mult cu ei.

Cred că întreaga planetă respiră acum mai mult. Parcă s-a luat o pauză de la tot…Și, un lucru bun în toată chestia asta este că voi transforma sufrageria în cinema, deci nu am timp să mă plictisesc” a spus Hannelore, în exclusivitate pentru cancan.ro.