EXCLUSIV | Fuego, mărturii uluitoare în plină pandemie de coronavirus: „Vestea a picat ca un trăsnet…”

Publicat: 23/03/2020 | 13:09

În plină pandemie de coronavirus,Fuego, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, a făcut mărturisiri uluitoare. Artistul a vorbit deschis despre criza care a lovit puternic industria muzicală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații emoționante.(CITEȘTE ȘI: FUEGO S-A IZOLAT LA DOMICILIU. MESAJ EMOȚIONANT PENTRU TOȚI ROMÂNII: ”SĂ STĂM ACASĂ. SĂ ÎNCERCĂM SĂ FIM MAI BUNI, SĂ FIM MAI UNIȚI SUFLETEȘTE”)

“Situația aceasta gravă în care se află lumea m-a afectat și pe mine, firește, în mod direct! De fapt cred ca urmările se vor vedea ulterior și din nefericire, oricât aș fi eu de optimist, viitorul nu arată tocmai pozitiv! Eu, ca artist independent, ca mulți altii de la noi, actori sau artiști, trăiesc din munca mea directă, din evenimente, concerte directe! Pentru noi, aceștia, orice pauză înseamnă un “stop” al muncii noastre! Cu atât mai mult atunci când ne și promovăm, ne realizam producțiile tot din munca asta!

Mie mi s-au amânat câteva evenimente, multe din ele programate cu luni bune înainte, cu bilete vândute sau contracte semnate! Dar cel mai dificil a fost cu spectacolul meu de la Sala Palatului, pe care l-am reprogramat pentru 7 iunie, ora 20.00, atunci când sper să treacă nebunia și să revenim la normal! Biletele oamenilor rămân valabile și sper ca ei sa vină la concertul meu, pentru că pregătesc acolo un show pop-simfonic, cu peste 130 de artiști pe scena, invitați și balerini!

Vestea a picat ca un trăsnet pentru că eram în linie dreapta cu pregătirile, iar sala era sold-out! Am făcut, din venituri proprii, partituri și oschestratii, pentru Orchestra Metropolitană și Corul Accostic! Scenotehnica era pregătită, tocmai din Basarabia, promovare, investiții, ținute spectaculoase făcute de Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale, filmare 4K, plus numeroase alte surprize! Toate acestea se reprogrameză, dar nu e așa simplu și sper să trec cu bine!

În rest, încerc să nu disper, să-mi văd de proiecte noi, să pregătesc surprize și să am speranța că totul va intra în normal, mai ales pentru noi, artiști liberi-profesioniști, cei care trăim din talentul nostru, având firme, plătind taxe la stat, angajați și toate cele!

Până una alta, trebuie să gândim pozitiv și să încercam să fructificam timpul liber cu folos! Vă aștept duminica de duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, la “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” a declarat Paul Surugiu-Fuego, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.