EXCLUSIV. Fiica lui Adrian Minune se pregătește intens pentru botez! Ce planuri are Carmen Simionescu pentru marele eveniment

Publicat: 06/03/2020 | 14:59

Carmen Simionescu se pregătește intens pentru botezul fiicei sale, Sofia Rossa. CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații exclusive din sânul familie lui Adrian Minune, iar botezul nepoatei manelistului se anunță a fi un eveniment extrem de frumos, dar restrâns. 

De când a devenit mămică, fiica lui Adrian Minune este cea mai fericită femeie! Carmen Simionescu a cunoscut iubirea și împlinirea în momentul în care și-a strâns fetița în brațe pentru prima dată, iar acum se pregătește pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei: creștinarea micuței Sofia Rossa! Sursele de încredere ale site-ului nr. 1 din România ne-au informat că botezul va fi unul restrâns, la care vor participa, după dorința vedetei, numai familia ei și a lui Bogdan Căplescu, dar și câțiva prieteni buni de-ai celor doi.

„Carmen nu își dorește mare vâlvă, botezul fetiței va fi unul restrâns, doar cu familiile și prietenii buni ai ei și ai lui Bogdan. Evenimentul va avea loc într-un local luxos din București și vor fi multe surprize pentru invitați” ne-au declarat sursele noastre de încredere, despre botezul fiicei lui Carmen Simionescu.

Zilele trecute, vedeta a postat la ea pe contul de Instagram mai multe fotografii și clipuri video în care le arată fanilor săi cum se pregătește pentru marele eveniment. Carmen Simionescu a mers cu micuța Sofia la un cunoscut designer pentru a-i lua micuței măsurile pentru rochița de botez. „Frumoasa noastră prietenă de la @botezdepoveste.ro a venit astăzi să ne ia măsurile pentru rochița de botez. Tot ea se va ocupa și de lumânarea și trusoul care vor fi minunate! • @iambabyrossi vă adoră!” a scris Carmen Simionescu, pe contul ei de Instagram.