EXCLUSIV. După ce a rămas fără bani și fără iubită, Matteo Politi se reprofilează: „Vreau la Puterea Dragostei sau la Insula Iubirii”

Publicat: 18/02/2020 | 13:03

CANCAN.RO vă dezvăluia, în urmă cu doar câteva zile, că Matteo Politi a fost înșelat cu suma de 1000 de euro și, de parcă nu ar fi fost suficient, controversatul italian a rămas și fără iubită. Acum, Politi s-a gândit la o strategie aparte pentru a-și schimba viața și, de ce nu, pentru a-și găsi marea iubire. 

După ce ne-a dezvăluit în exsclusivitate că s-a despărțit de iubita lui, Matteo Politi ne-a mai oferit o bombă! Rămas singur, la cei 39 de ani ai săi., controversatul italian vrea să-și găsească marea iubire și este gata să facă orice pentru acest lucru. Politi ne-a spus că fosta lui iubită, Mihaela, și-a găsit deja pe altcineva, iar acesta speră că în televiziune, dacă va fi acceptat, va găsi femeia visurilor sale.

„După ce m-am despărțit de iubita mea, Mihaela m-am gândit să merg la Insula Iubirii sau la Puterea Dragostei. Am aplicat online la ambele, pentru a cunoaște fete noi, pentru a pleca din locurile în care sunt obișnuit să stau.
Știe toată lumea că la ambele emisiuni poți întâlni oameni frumoși, sunt singur, am 39 de ani și vreau să găsesc femeia potrivită, pentru că deja sunt bătrân.

M-am gândit că la Puterea Dragostei ar putea fi interesant, pentru că ești într-o casă cu femei, poți avea o experiență foarte plăcută. Cred că ar fi ceva bun și benefic pentru mine. Oamenii mi-au zis că sunt carismatic. Să vedem, poate pot să merg.

Am o relație bună cu fosta mea iubită, Mihaela. Este frumos, să zicem că o să fie bine. Ea și-a găsit deja un partener și este bine acum” ne-a declarat, în exclusivitate, Matteo Politi.

În urmă cu doar câteva zile, Politi ne-a povestit că a fost mai bine să se despartă de Mihaela, din cauza numeroaselor lucruri stresante din viața lui. Acesta a considerat că separarea de femeia pe care susține că o iubește o va proteja pe aceasta de problemele pe care le are, de când a intrat în vizorul legii.