EXCLUSIV. Cum a făcut Adi Minune 16.000 de euro după ce a pus la bătaie 1.000! Era naș, stătea la masa și…

Publicat: 24/02/2020 | 18:18

Nu e deloc o surpriză faptul că maneliștii sunt, de cele mai multe ori, ”îngropați” în bani la evenimentele unde întrețin atmosfera. Sigur, o mai ”încasează” ei, așa cum s-a întâmplat cu Salam sau Tzancă Uraganul, dar orice meserie își are riscurile ei. Dacă tragi linie, se merită! Adrian  Minune a ”lovit”, doar în jumătate de oră, de 16.000 de euro!

Cunoscutul cântăreț l-a cunoscut pe David Turcu, celebru după ce l-a înfruntat pe interlopul Viscol, care face legea în Lugoj, iar între ei s-a legat o prietenie. Așa că, atunci când soția lui David a rămas însărcinată, Minune s-a oferit să-i boteze copilul. Invitație făcută la o petrecere și acceptată pe loc. (CITEȘTE ȘI: IMAGINILE CARE VOR ARUNCA ÎN AER LUMEA MANELELOR! ULTIMA AROGANȚĂ A LUI ADI MINUNE: I-AU DAT FOC LA URECHI PE MUZICA LUI ȘI… VIDEO)

Adrian Minune ridică, de obicei, petrecăreții de la mese

Adrian Minune a cules banii fără să vrea!

După câteva luni, Adrian Minune s-a interesat de situație și a aflat că va urma să boteze o fetiță. S-a pregătit așa cum trebuie, și-a pus banii de dar în plic (1.000 de euro) și a ajuns la biserică, unde a avut loc botezul, apoi la restaurant, pentru petrecere. A lăsat plicul-dar, apoi s-a așezat la masă pentru a petrece. Doar că niște invitați nu au rezistat tentației de a-l provoca pe celebrul manelist. (NU RATA: ELENA UDREA A DANSAT ÎNTR-UN RESTAURANT LUXOS PE MANELELE LUI ADI MINUNE: ”JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU, ACELAȘI SUFLET…”)

”Haide, Adi, cântă-ne și nouă”, a spus unul dintre ei. Adrian Minune a refuzat, inițial, dar insistențele l-au făcut să cedeze. A luat microfonul și a început recitalul. Aproximativ jumătate de oră a durat totul. ”Ce a fost atunci!! S-au ridicat toți de la mese și s-au încins pe manelele lui Adi. Zburau banii…”, a povestit un participant la petrecere, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

După aproximativ jumătate de oră, Adrian Minune ”culesese” nu mai puțin de 16.000 de euro din dedicații! ”Unul a dat 800 de euro, altul 2.000, altul 1.000 și tot așa. S-a așezat Adi la masă cu buzunarele pline”, a mai dezvăluit invitatul.

Adrian Minune, recital la nuntă, urcat pe scaun

S-a întâmplat la finalul anului trecut, când celebrul manelist a cântat la o nuntă de cinci stele din Ardeal. Artistul a urcat pe un scaun, de unde a cântat cu patos, spre deliciul audienței. Imaginile cu Minune sunt demențiale. În partea a doua a prestației sale, cântărețul a renunțat la ținuta elegantă și a luat pe el un tricou cu Disney. (VEZI AICI: KARMEN ȘI-A LANSAT NOUA MELODIE ÎN COLABORARE CU TATĂL EI, ADRIAN MINUNE! ARTISTA A FOST DUR CRITICATĂ PENTRU CELEBRA MANEA)

Ținuta amuzantă a manelistului a prins extrem de bine la public, iar recitalul său a fost recompensat pe măsură. Pe tot parcursul show-ului, dedicațile au curs pe bandă rulantă.