EXCLUSIV. Cristina Pucean, primele declaraţii după ce s-a spus că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 12/03/2020 | 18:47

Cristina Pucean a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru jurnaliştii de la CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, după ce s-a spus că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Zvonul a apărut după ce s-a aflat că ea şi Florin Salam au avut programate câteva spectacole în Germania în această perioadă critică prin care trece întreaga omenire din cauza pandemiei de COVID-19.

Citeşte şi: Jador și Cristina Pucean sunt împreună?! Ce poză sexy i-a trimis dansatoarea care concurează la Românii au Talent

Cristina Pucean, primele declaraţii după ce s-a spus că a contractat coronavirus

Potrivit declaraţiilor făcute de Cristina Pucean, ea a fost plecată în Germania în cursul weekendului trecut, iar atunci nu existau acolo cazuri de infecţie cu coronavirus. Mai mult, a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, astăzi ar fi trebuit să plece cu un avion care ar fi trebuit să o ducă în Dortmund, un oraș situat în landul Renania de Nord-Westfalia, Germania, însă, a decis să rămână în ţară din cauza răspândirii virusului ucigaş din China.

Citeşte şi: Antonia a publicat un clip cu Cristina Pucean, în timp ce dansează pe noua melodie a lui Alex Velea

“Eu am fost plecată în Germania pe 7 martie şi atunci nu era declarată cu acest virus, nu era nicio problemă. Ulterior, nu am mai plecat. Sunt foarte bine din punct de vedere medical. Chiar azi am avut bilet pentru Germania, dar nu am mai plecat. Plătesc tot înapoi. Azi trebuia să fiu acolo la o nuntă şi nu am mai plecat. Tocmai în ideea să nu păţesc ceva…”, a declarat Cristina Pucean în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cristina Pucean, concurentă în sezonul 10 de la “Românii au talent”

Despre focoasa blondă că este “dansatoarea maneliștilor și feblețea lăutarilor”, însă Cristina Pucean are un repertoriu mai larg. Puțini știu că sexy dansatoarea de la Românii au talent și-a arătat mișcările provocatoare și într-un clip trap, lansat de artistul Azteca şi pe care îl puteţi vedea mai jos.

Aceleași mișcări senzuale i-au cucerit și pe jurații de la show-ului de la Pro TV care i-au dat patru de “Da”.

Citeşte şi: Gina Pistol o să turbeze! Ce a zis Smiley despre sânii Cristinei Pucean, după ce a văzut-o pe dansatoarea preferată a lui Florin Salam la Românii au Talent de la Pro TV

La un moment dat, vedeta era considerată și cea mai bogată dansatoare din țară.

Că să ajungă numărul 1, Cristina Pucean a mărturisit că a muncit foarte mult. Ea a început să danseze de la vârsta de 14 ani şi se consideră o femeie normală.