EXCLUSIV. Cosmin Isailă s-a implicat în lupta contra coronavirusului. Afaceristul, gest incredibil de umanitate, în plină pandemie

Publicat: 06/04/2020 | 11:35

În plină pandemie de coronavirus, oamenii se mobilizează așa cum pot mai bine. De la persoane necunoscute, până la persoane publice, fiecare încearcă să pună la dispoziție diverse lucruri pentru a facilita munca medicilor. Printre persoanele care fac eforturi pentru a le sări în ajutor autorităților se numără și Cosmin Isailă, afaceristul din Sibiu, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua. 

Cosmin Isailă se implică și el în lupta contra coronavirusului. Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua și-a pus la dispoziție hotelul de lux din centrul Sibiului pentru carantină, iar pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, afaceristul a făcut primele declarații.

COVID-19. Încă cinci pacienţi cu coronavirus au murit. Numărul deceselor în România a ajuns la 157

„La cererea Consilului Județean și a celor de la DSP, echipa noastră, a hotelului a raspuns pozitiv și am dorit să dăm o mână de ajutor în lupta aceasta împotriva coronavirusului .
Oricum atât noi cât și ceilalți colegi hotelieri din Sibiu, ca să-i denumesc așa, eram oricum pe 0 deoarece nimeni nu mai are voie sa iasă din casă, dar să mai plece într-un oraș, să îl viziteze. Din spusele doctorilor care acum au invadat hotelul nostru, rata de contaminare în România e 1 la 7.

Adică orice om venit de afară contaminat mai infectează alte 7 persoane sănătoase, iar această carantină instiuționalizată, după părerea mea, este cea mai bună soluție pentru a combate acest virus și pentru ca oamenii să înțeleagă gravitatea situației. Felicitări Poliției Române și DSP pentru implicare, doctorilor și tuturor celorlalți colegi de-ai mei din domeniul hotelier care se implică. Sperăm să revenim curând la viețile noastre!” a declarat Cosmin Isailă, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.