Exclusiv| Cântăreața Xonia vorbește despre teribilul incendiu din Australia ”Nimeni nu s-ar fi putut pregăti pentru așa ceva.”

Publicat: 06/01/2020 | 18:53

Cântăreața australiancă, de origine română a vorbit în exclusivitate pentru Cancan despre evenimentele teribile din Australia și a povestit  cât de greu este pentru locuitorii de acolo să facă față celor întâmplate. (CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORUL ION-TUDORAN – ÎN UMBRA ACȚIUNILOR „LA PURTĂTOR” AUTOVIT SA ȘI A JOCURILOR DE NOROC ÎNTRE CLANURI)

Xonia s-a născut în orașul Melbourne, din Australia și acolo și-a petrecut o bună parte a vieții, alături de familie. Incediul care a avut loc a marcat-o pe româncă, este terifiată dar se bucură că ea și familia ei nu au pățit nimic. (VEZI ȘI: XONIA, PRIMELE DECLARAȚII, DUPĂ CE I S-A UMFLAT FAȚA: ”ESTE O PROBLEMĂ MEDICALĂ”)

”Da, sunt acasă împreună cu familia mea în Melbourne. Noi suntem devastați. Ne pare extrem de rău pentru toți cei care au fost prinși în gura focurilor. Nu ne putem închipui prin ce trec cei care au supraviețuit și care se confruntă cu focurile direct. Din fericire familia mea nu este afectat direct de incendiu. Din păcate multe alte familii și oameni din alte zone prin țară au fost afectate grav și o parte au pierdut tot în urmă acestuia, chiar și persoane dragi. Este cel mai grav eveniment de foc din istoria Australiei atât pentru noi cât și pentru animale și faună. Distrugerile sunt de neimaginat și de nereparat și ce se întâmplă este o adevărată tragedie. Animalele care au supraviețuit sunt grav rănite și nu există locuri suficiente unde să fie tratate și găzduite. Nimeni nu s-ar fi putut pregăti pentru așa ceva. Nici nu ne-am fi imaginat că este posibil. Noi australienii ne-am unit, ca de fiecare dată, și este incredibil cât de puternici suntem, dar din păcate catastrofa prin care trecem este una mult prea mare și nu reușim să facem față și din cauza asta apelăm la ajutorul tuturor celor care vor să ne ajute cu orice donație, la organizațiile care se ocupă în mod direct de această situație și de cei afectați. Pentru NSW Rural Fire Services, Wires Wildlife Rescue, Koalas în Care, Givit, Red Cross și Vinnies. Va mulțumim frumos pentru susținere și ajutorul vostru. Mulțumim și rugăciunilor românilor!”, a declarat Xonia pentru Cancan