EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu a răbufnit după ce a fost criticată de Cristina Cioran pentru noua operație estetică. O prietenă a dat-o de gol pe iubita lui Gabi Bădălău

Publicat: 07/04/2021 | 13:17

Una dintre prietenele Biancăi Drăgușanu a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO cum a reacționat aceasta în clipa în care a aflat că a fost criticată de Cristina Cioran pentru noua operație estetică. Iubita lui Gabi Bădălău urmează să se lase din nou pe mâna medicului estetician, pentru că își dorește să își schimbe implanturile mamare. Ea a ales unele care au cip înăuntru și se gândește să își pună o mărime mai mare.

Bianca Drăgușanu, reacție acidă la adresa Cristinei Cioran care a criticat-o pentru rinoplastie

Potrivit mărturisirilor făcute de una dintre prietenele fostei prezentatoare de la Kanal D, aceasta se afla la atelierul de croitorie în momentul în care a aflat despre afirmațiile acide pe care Cristina Cioran le-a făcut azi, în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”, unde a fost provocată să își spună părerea despre rinoplastia la care a fost supusă luna trecută creatoarea de modă.

În timpul discuției pe care a avut-o cu amica ei, Bianca Drăgușanu a subliniat că nu o interesează decât părerile membrilor din familie, cele ale iubitului ei și ale puținilor prieteni pe care îi are.

“Ea (n.r.: Cristina Cioran), pentru mine este nimeni și nu mă interesează ce zic oamenii care nu mă cunosc și nu înseamnă nimic pentru mine. Pentru mine contează ce zice familia mea, iubitul meu, 2-3 prieteni, restul, ce importanță au?” sunt gândurile pe care îndrăgita divă i le-a împărtășit unei confidente; aceasta din urmă a acceptat să vorbească în exclusivitate cu CANCAN.RO despre discuția purtată cu fosta prezentatoare.

Citește și: Cristina Cioran, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă în sarcină 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, poveste de iubire ca-n filme

Afacerista și fiul lui Niculae Bădălău și-au început povestea de dragoste în urmă cu cinci luni și, în prezent, locuiesc împreună. Gabi Bădălău a cunoscut-o deja pe Sofia Slav, fetița pe care Bianca Drăgușanu o are din relația cu Victor Slav. Și, au precizat surse din anturajul cuplului, băieții milionarului ar urma să își întâlnească “sora vitregă”; Gabriel și Nicolas locuiesc în Agigea împreună cu mama lor, Claudia Pătrășcanu.

Vezi și: Cum a surprins-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu, la ceas de seară. Impresionată, vedeta i-a declarat dragostea

Sursa foto: Facebook