EXCLUSIV. Armin Nicoară, în stare de șoc după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor: „Le-am zis că nu stau acolo să facă experimente pe mine. Își bat joc de oameni”

Publicat: 02/06/2020 | 12:07

Armin Nicoară a trăit un adevărat coșmar, iar totul a avut loc zilele trecute. Talentatul saxofonist s-a confruntat cu un leșin care i-a adus grave probleme de sănătate și a fost nevoit să meargă de urgență la spital.

Zilele trecute, Armin Nicoară a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce a leșinat și, din cauza căzăturii puternice, și-a scrântit ambele picioare. Mare i-a fost uimirea artistului atunci când a ajuns la spital și, în loc să fie ajutat, a fost luat peste picior de asistente și obligat să se supună unor proceduri medicale pe care nu și le-a dorit și de care, spune el, nu avea nevoie.

În exclusivitate, Armin Nicoară ne-a povestit totul despre coșmarul pe care l-a îndurat, dar și despre cum se simte, în acest moment. Pas cu pas, fiul celebrului Petrică Nicoară ne-a descris tot ceea ce s-a întâmplat, din momentul leșinului, până la momentul ieșirii sale din spital.

NU RATA – CUM A AJUNS ARMIN NICOARĂ SĂ CÂNTE CU PISTOLUL LA CAP: “ÎN SECUNDA DOI DESCĂRCĂM GLOANȚE ÎN…”

„Am picat în casă din picioare, am amețit, am leșinat, nu pot să-mi dau seama. Mi-am scrântit ambele picioare și am mers la spital, a fost scandal acolo. În spitalele românești nu este de ajuns, își bat ăștia joc de oameni. Am căutat un spital să merg să-mi fac o radiografie și am ajuns la Spitalul Județean din Timișoara, la Urgențe. Am intrat la Urgențe, făcuseră un cort în care ți se lua temperatura, am intrat acolo, a fost ok.

Armin Nicoară, de urgență la spital

Am trecut să intru în spital și m-au pus la un aparat. De acolo a început circul, mi-au zis ei că am tensiunea mare, că ceva nu e ok. Am repetat procedura, m-au cablat la tot felul de chestii. M-au intrebat dacă mai am probleme de sănătate, le-am spus că am diabet.

M-au pus pe un scaun și a venit o asistentă cu tot felul de ace, mi-au luat tot felul de probe. Eu îi spuneam că am venit doar pentru o radiografie și atât, ea îmi repeta că trebuie să fac toate lucrurile astea, m-a legat cu un cordon de mână. Îmi tot spunea că nu îi zic eu ce să facă, deși nimic din tot ce scotea pe gură nu avea nicio logică și am încercat să-mi păstrez cumpătul” a spus Armin Nicoară, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Nu stau aici să faceți experimente pe mine”

Enervat la culme de situația din spital, Armin Nicoară nu s-a lăsat convins cu una, cu două, să se supună unor proceduri medicale pe care le-a văzut aberante și care nu aveau nicio legătură cu ceea ce i se întâmplase lui. Artistul a fost la un pas de a-și pierde cumpătul și, la un moment dat, s-a simțit chiar luat peste picior de asistentele care s-au comportat urât cu el.

CITEȘTE ȘI – EXCLUSIV. AU PIERDUT BANI CU NEMILUITA DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS! ARMIN NICOARĂ ȘI IUBITA, DECLARAȚII DIN IZOLARE: „ESTE FOARTE GREU PENTRU NOI”

„I-am spus: acum eu nu stau aici să faceți experimente pe mine cu acele astea, acele astea nu sunt ace de oameni normali. Am vrut să plec acasă, mi-a spus că ea cheamă poliția, țipa la mine. A venit un doctor și i-am povestit ce s-a întâmplat, aveam picioarele învinețite. Până la urmă mi-au chemat ambulanța, am mers într-un alt spital să-mi fac radiografie și m-au adus înapoi. M-au ținut de la 10 jumate seara, până la 2-3 dimineața. A venit un medic și mă cunoștea, am vorbit puțin cu el, mi-a dat un unguent, mi-a zis ce trebuie să fac. După ce mi-a făcut fișa și mi-a zis că pot pleca acasă, au venit iar asistentele cu care am dat nas în nas prima dată, foarte nervoase.

Mi-au zis că trebuie să fac un EKG și o ecografie abdominală, deși nu aveau nicio treabă aceste proceduri medicale cu problema cu care am venit eu în spital, cu picioarele. Mi-au zis că trebuie să fac vaccin antitetanos, eram plin de nervi, nu înțelegeam ce antitetanos trebuie și pentru ce, dacă nu eram mușcat de vreun câine, nimic. I-am zis, plin de nervi, că eu nu stau aici să facă experimente pe mine și să mă prostească, să mă țină 7 ore degeaba. Spuneau că sunt nebun, că nu accept nimic. Am plecat acasă până la urmă, am semnat pe propria răspundere că nu m-am supus procedurilor medicale aberante. Acum sunt acasă și mă recuperez, mulțumesc lui Dumnezeu” a conchis artistul, pentru CANCAN.RO.