EXCLUSIV | Alex Velea continuă scandalul cu Abi Talent: „Laby, acest Rege al măscăricilor pă România”

Publicat: 06/01/2020 | 14:16

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea continuă, cei doi făcând schimb de replici acide în mediul virtual. Este clar că cele două nume puternice din showbiz-ul autohton nu se plac prea mult și scânteile continuă să iasă. (CITEȘTE ȘI: AU REFUZAT SĂ-L ANGAJEZE LA 19 ANI, IAR AZI ESTE UNUL DINTRE ”PUȘTII-MINUNE” AI ROMÂNIEI!)

Cauza declanșatoare a întregului „război” a fost o întrevedere întâmplătoare, în unul din mall-urile, din capitală, iar apoi ”bătaliile„ s-au purtat în mediul online. Abi Talent l-a atacat prima dată pe Alex Velea: Zic să nu îți mai faci dread-uri și să te crezi trapper la vârsta ta.”(VEZI ȘI: AM AFLAT MOTIVUL SCANDALULUI DINTRE ABI TALENT ȘI ALEX VELEA. A PLECAT DE LA O FEMEIE: „ZDREANȚA TA ESTE A MEA”)

Răspunsul lui Velea nu s-a lăsat mult așteptat. El l-a contracarat pe Abi, prin câteva replici usturătoare: ”Când l-am văzut la cinema pe papițoiu’ ăsta închipuit de Laby, am crezut că a venit să vândă semințe sau să fure telefoane.”

Contacta de reporterii Cancan, Alex Velea a vorbit despre întreg scandalul și l-a acuzat pe Abi Talent că vrea doar să își asocieze numele cu al lui și să își crească imaginea.

„Spre deosebire de Laby, cel care s-a proclamat Rege al măscăricilor(pă România), eu nu mă hrănesc din energie negativă și nu trebuie să-mi inventez controverse ca să fiu în atenția oamenilor. Vrea să-și asocieze numele cu al meu chiar în condițiile astea de joasă speță.”, a declarat Alex Velea în exclusivitate pentru Cancan.